O saptamana in imagini. Saptamana mea in imagini. Sper sa va placa!

Gaia Dark Room by Ovidiu Buta

A fost cea mai tare petrecere a sezonului. Intunecata, provocatoare, controversata. Asa cum ne-a obisnuit deja Ovidiu.

Dupa cum arata si imaginile, nu a fost o petrecere pentru pudibonzi, Deloc. Pentru ceilalti, a fost un super party. Toata lumea a respectat dresscode-ul, singura exceptie fiind chiar amfitrionul, Ovidiu Buta, imbracat in alb, care si-a permis aceasta derogare ironica de la regula.

Inger si Demon. Alegeti voi distributia. Foto: Gaia BoutiqueClub

Vlad Eftenie – First Snow

Am fost super happy sa aflu ca fotografia ce a castigat concursul Sony World Photography Awards, la categoria Open Light, e semnata de bucuresteanul Vlad Eftenie. Fotografia intitulata “First snow” a fost realizata pe bulevardul Turda din capitala, in statia tramvaiului 41. La concurs au participat peste 70.000 de fotografii.

Fotografia lui Vlad Eftenie

Imaginea castigatoare va fi expusă la Somerset House, din Londra, in perioada 1-18 mai si va fi publicata in anuarul Sony World Photography Awards 2014.
Toate imaginile premiate anul acesta sunt disponibile pe www.press.worldphoto.org.

Adelina Ivan S/S Collection

Saptamana trecuta am participat si la lansarea colectiei de Primavara/Vara 2014 a Adelinei Ivan, in superbul ei showroom. O colectie cu linii foarte precise, cu imprimeuri subtile si folosind materiale rafinate, in stilul propriu cu care ne-a obisnuit deja Adelina Ivan.

Imaginile sunt din catalogul de prezentare al colectiei

GQ Romania – The Spring Issue

Cu o coperta a carui star este supertalentatul Kevin Spacey, pe care il consider genial, si cu un supliment dedicat celor care isi doresc sa fie niste adevarati gentlemen, GQ Martie/Mai e o revista pe care o asteptam cu nerabdare. V-o recomand!

Purple Flowers – New Showroom

Pentru ca in sfarsit s-a terminat iarna si am scapat de zilele cetoase si friguroase in care singurele momente de bucurie au fost florile de la Purple Flowers, le-am facut o vizita la noul showroom, deschis pe strada Ceaikovski. Geniala mi s-a parut idea lor cu lacatelele, pe care fiecare din vizitatori le semneaza si le asaza pe un panou pregatit de Dhaniel si Roxana. Am prins si eu unul acolo, e cel mic si negru, din prim-plan, pe care se vede semnatura mea: O.

Puteti sa le faceti si voi o vizita, daca va doriti aranjamente florale spectaculoase, fie pentru voi, fie pentru ca doriti sa faceti cuiva o surpriza frumoasa. Ii gasiti si online, AICI.

Kylie Minogue – Into The Blue

Pentru ca a revenit cu o noua melodie pe care sunt sigur ca o sa o ascult pe repeat in drumurile mele cu BLU spre mare. Sau spre munte. Sau spre oriunde. Pentru ca I’m Into The BLUe. And I love Kylie!

Sper ca v-au placut like-urile mele, pentru ca o sa revin, peste o saptamana, cu alte si alte like-uri.

Arrivederci!