Am facut o recapitulare a celor mai frumoase intamplari ale mele din saptamana care a trecut si vi le impartasesc mai jos.

Luna Plina

Fotografia a fost facuta luni, langa cladirea renovata a Spitalului Coltea

Petrecerea Wednesday Excuse din Gaia

 De data aceasta, amfiitrioana evenimentului a fost excentrica Ana Morodan, contesa si autoare a blogului highstreetcardigands.com. Atmosfera a fost geniala, muzica perfecta si am avut astfel parte de o noua seara de miercuri minunata, alaturi de prieteni.

Impreuna cu superba Ana Morodan (fotografie GAIA)

Concertul Moonlight Breakfast din Baraka

A adunat joi seara sute de oameni in Herastrau (e drept ca organizatorii anuntasera ca bautura este gratuita), insa in toata inghesuiala de acolo am avut parte de un concert foarte frumos al celor de la Moonlight Breakfast. Mie mi-a placut sa-i aud din nou live si sper sa-i revad cat mai curand. 

 Cum suna cei de la Moonlight Breakfast live puteti sa descoperiti AICI in concertul organizat de cei de la Radio Guerilla, in clubul Energiea. Piesa mea preferata o puteti asculta AICI.

Bicicleta

Minunatia asta era parcata pe strada George Enescu, in fata la Terminus

Palatul Stirbei

De fiecare data cand ajung la Eden (v-am povestit de terasa mea favorita AICI), si mi se intampla din ce in ce mai des, continui sa ma mir si sa ma intristez vazand cum cladirea minunata, in a carui gradina se afla terasa, pare sortita distrugerii. Am facut o noua incursune in salile Palatului Stirbei (de data aceasta am ajuns pana in podul cladirii), si va arat si voua cateva fotografii. Sper din tot sufletul ca proprietarii sa nu lase asa o frumusete sa se distruga si sa dispara, asa cum s-a intamplat deja cu zeci de monumente din oras. Exista un proiect prezentat pe site-ul oficial, il gasiti AICI, care consta in constructia unei cladiri de birouri, desigur, uriasa, chiar langa cladirea monumentului istoric. Chiar daca proiectul prevede si restaurarea palatului Stirbei, intreaga zona ar fi afectata de aparitia inca a unui colos de birouri & mall, generator inutil de trafic si de poluare. Ar fi foarte trist, iar Bucurestiul si-ar mai pierde inca un pic din memorie. Iar eu nu ma simt confortabil sa traiesc intr-un oras cu Alzheimer.

Jeff Buckley – Everybody Here Wants You

Am ascultat melodia asta pe repeat intreaga saptamana si nu ma mai satur de ea.

VIdeoclipul piesei il puteti urmari AICI

 Piesa este de pe coloana sonora a superbului film “For Lovers Only”, cu Stana Katic si Mark Polish in rolurile principale. El semneaza si regia, iar traierul filmului il puteti vedea AICI.

Worldclass Downtown

Pentru ca a fost ( la fel ca aproape toata luna august), foarte putin aglomerata. E locul unde imi patrec destul de mult timp, asa ca m-am bucurat si saptamana asta de o sala aproape goala, unde nu a trebuit sa stau la coada la aparate sau sa astept minute in sir sa se elibereze vreo banda de alergare. Desigur, de la jumatatea lui septembrie lucrurile se vor schimba, lumea va reveni din vacante si isi vor aminti cu totii de beneficiile mersului la sala, Pentru cei interesati, WorldClass are acum, miercuri, o oferta senzationala la abonamente (cel mai bun pret oferit vreodata). Puteti sa aflati mai multe informatii AICI.

Sper ca v-au placut Like-urile mele, pentru ca o sa revin peste o saptamana, cu alte si alte Like-uri.