Saptamana asta am fost All Hollowed, m-am bucurat sa descopar festivalul One World Romania si am ajuns in Eden. O saptamana in imagini. Saptamana mea in imagini.
 
 ALL HOLLOW

Ajuns la numarul 7, mi se pare ca si-a gasit echilibrul. Cred ca e cea mai bine structurata editie si pentru asta felicit echipa redactionala, sper sa continue in aceeasi directie. Ce mi-a placut in numarul de primavara gasiti mai jos, sper sa va convinga sa cumparati noul numar All Hollow.

Photography: Oltin Dogaru, Styling: Ovidiu Buta, Make Up: Alexandru Abagiu, Intervie: Maria Desmirean, Andreea Ionita

I Almost Had It All – Photography: Alex Galmeanu, Styling/Model: Lavinia Sima
Catalin Valean – Interview

This Feeling: Photography: Donald Gjoka, Styling: Patrizia Wilk D’Elia

Enter the Boyd: Interview: Barna Nemethi, Photography: Tasya Van Ree, Artwork: Brandon Boyd, Styling: Gara Rose Gambucci

Incubation: Photography: Dimitri Caceaune, Concept: David Gal, Styling: Andra Moga

Color Me Captive – Photography: Catalin Opritescu, Styling: Ruxandra Busneag, Models: Cornel Ilie/Silvia Giurca

Next Level – Photography: Oltin Dogaru, Concept: Laszlo Forray, Styling: Ovidiu Buta

LAZY – Photography: Dimitri Caceaune

Si daca a aparut un nou numar All Hollow, am avut parte si de o petrecere. Lansarea de vineri organizata in cortul de la Palatul Ghica a adunat foarte multa lume, pentru ca All Hollow a dat startul evenimentelor mondene din acest an. Ca atare, am avut parte de un acvariu incredibil de plin (petrecerea s-a numit Aquarius Heaven), iar eu m-am bucurat sa ma intalnesc cu multi prieteni aici.

My Child

Filmul mi-a fost recomandat de un prieten si recunosc  ca a fost o surpriza foarte placuta! Premiera lui, programata in cadrul festivalului “One World Romania”,  a adunat la NCRR un public generos, interesat de modul in care drepturile omului sunt respectate in comunitate, dar si de modul in care se duce lupta pentru respectarea acestor drepturi in diferite colturi ale planetei.
Numele acestei editii a Festivalului Filmului Documentar Dedicat Drepturilor Omului a fost “Cine-Lupta”, iar mai multe detalii despre filmele incluse in programul din acest an puteti afla de pe site-ul lor, AICI.

Mai multe informatii despre fillmul “My Child” puteti gasi pe site-ul acestuia, AICI. Pe mine m-a emotionat foarte tare povestea, mai ales ca prezinta experienta reala a unor oameni marginalizati de societate.

Gradina Eden 

Paradisul hipsteriulor s-a redeschis! Desi auzisem niste stiri despre acordul dat de Ministerul Culturii pentru constructia unui Mall/Hotel pe terenul de langa Palatul Stirbey, se pare ca lucrarile mai intarzie. Eu imi doresc sa intarzie la infinit, pentru ca desi ador shoppingul, constructia unul Mall pe Calea Victoriei mi se pare o initiativa care ar aglomera si mai mult zona, iar aici vorbim de unul lipit de o cladire atat de frumoasa, monument istoric.

Detalii despre proiectul in cauza puteti citi AICI.

Pana la inceperea constructiei, o sa ma bucur de duminici lenese pe terasa Eden, care mi-a infrumusetat si vara trecuta… Cum e in Gradina Eden, puteti vedea si pe pagina lor de Facebook.

Ne vedem in weekend, in Eden!

Grenadine – Bonjour Tristesse

Grenadine este numele proiectului solo al artistei canadiene Julie Brunet, care acum a lansat o melodie vesela, desi se intituleaza Bonjour Tristesse. Sper sa va bucurati si voi de aceasta piesa, cat si de videoclipul superb!

Sper ca v-au placut like-urile mele, pentru ca o sa revin, peste o saptamana, cu alte si alte like-uri.

Arrivederci!