HellO, WOrld!

 

 

Pentru ca e luni, e o vreme ciufuta rau, si cred ca ar trebui sa ne incepem saptamana cu gandul ca lumea are toate sansele sa fie mai buna, nu mai rea. Pentru ca e atat de frumoasa in diversitatea ei, iar Diesel a facut campania asta geniala, aratandu-ne cum sa spargem zidurile dintre noi, nu sa le ridicam.

Si pentru ca fix peste o luna o sa-l vad pe Sergei Polunin dansand la Londra in spectacolul ASTA.

#makelovenotwalls, campania pentru colectia de Primavara a celor de la Diesel, este despre dărâmarea zidurilor mentale şi fizice care ne separă şi despre aducerea tuturor părţilor ȋmpreună, ȋn numele solidarităţii şi al iubirii. Acest lucru se ȋntâmplă ȋntr-un moment istoric, ȋn care ura, zidurile şi frica par să predomine.

Diesel ȋşi propune să dea jos aceste ziduri, arătând că este posibil să existe o zi de mâine mai ȋnsorită şi mai frumoasă: “La Diesel, luăm o poziţie puternică ȋmpotriva urii şi, mai mult decât oricând, vrem ca lumea să ştie asta,” explică Nicola Formichetti, Director Artistic Diesel. “Dragostea şi unitatea sunt cruciale pentru crearea unei societăţi ȋn care ne dorim cu toţii să trăim şi pentru a avea parte de viitorul pe care cu toţii ȋl merităm.”

Diesel_Campaign_SS17_Wall_DPS Diesel_SS17_Tank_DPS_460mm_x_300mm

“De la campania noastră din 1995 realizată de David LaChapelle – care ȋnfăţişa doi marinari sărutându-se – şi până acum, Diesel a ȋmpins şi va continua să ȋmpingă limitele. Trebuie să avem curajul să rupem bariere ȋntr-un moment ȋn care frica face ca lumea să se separe prin şi mai multe ziduri.” spune Renzo Rosso, fondatorul Diesel.

Vizualurile campaniei, dar si spoturile video sunt realizate de binecunoscutul artist şi fotograf american David LaChapelle. Protagonistul acestora este Sergei Polunin, fenomenalul balerin ce a facut senzatie la Londra, devenind cel mai tanar prim balerin al Royal Ballet Company. Il stiti sigur din ACEST video splendid, in care danseaza pe piesa celor de la Hozier, Take Me To Church, regizat tot de David LaChapelle.

 

LOve,

O.