Hello, Summer Kids!

O sa ma intrebati ce legaura are Lana Del Rey cu pozele de mai jos. O sa vedeti ca are.
De ceva vreme tot incerc sa scriu postarea asta, in care trebuia sa va povestesc despre cat de fascinant este Ierusalimul, cat de minunat m-am simtit in vacanta mea in Israel, tara pe care as recomanda-o oricand ca destinatie ideala de vacanta.  Dar apoi a inceput razboiul. Crud si adevarat. Iar eu mi-am amintit de fotografia de mai jos. Soldatul cu Kalashnikov si iubita lui. O imagine pe care nu o vezi de obicei in vacanta.

I wear the “Unbearable Lightness of Beign” Tshirt, Book COver Tee Collection, Topman trousers, Kogayon & Folli Follie bracelets, Bensimon sneakers, Illesteva Leonard sunglasses

Si e tocmai imaginea care mi-a placut cumva cel mai mult din toata vacanta. Imi imaginam ca el este un soldat israelian care se plimba impreuna cu iubita lui din Palestina, langa zidul orasului vechi de atatea mii de ani. O poveste de dragoste ca oricare alta. Evident ca era doar un film in capul meu, unul absolut  imposibil in realitate. Pentru ca in realitate, intre cei doi e un mare razboi. In care nimeni nu impusca cu inimi, ci cu rachete si gloante adevarate. Iar soldatul si iubita lui poate nici nu mai traiesc acum. La fel ca alte 2000 de victime ale acestui razboi crud si fara sens.

Sau poate ei ca tocmai ei vor invinge si vor opri acest conflict sangeros, pentru ca nu-i asa, Love conquers all!

Lana del Rey ar fi trebuit sa aiba concert Miercuri, pe 20 August, la Tel Aviv. El a fost amanat din cauza razboiului din Gaza, pentru o data necunoscuta.

Because, as you can see, Lana is above  all Gods.

” Israelul si palestinienii au incheiat un nou armistitiu, pe o perioada de cinci zile. Noua intelegere a fost agreata la finalul unui armistitiu de trei zile.

Cu toate acestea, tocmai cand era anuntat noul armistitiu, Israelul a lansat raiduri aeriene drept raspuns la rachetele trase dinspre Fasia Gaza, scrie BBC.”(Sursa: Ziare.com)

#stopthewar #makelovenotwar

Arrivederci!