HellO, WOrld!

 

Intotdeauna mi-a placut agitatia si vibe-ul pe care un oras sofisticat mi-l ofera. Iar Milano este exact genul de oras care are tot ce ti-ai putea dori: e un simbol mondial al modei, are una din cele mai cunoscute opere din lume, galerii de arta, dar si unele din cele mai cool restaurante si cluburi de pe continent. E un mix perfect intre vechi si nou, intre traditie si tot ce vrea sa fie mai modern si de ce nu, cu un pas in viitor. Pentru ca, pana la urma, Milano da tonul atator trenduri, nu? Cred ca de asta am si ales acest oras ca locatie pentru shootingul pe care l-am realizat pentru cea mai noua creatie a casei Salvatore Ferragamo dedicata barbatilor: UOMO Salvatore Ferragamo Urban Feel. Parfumul e ca un boost de energie pe care orice barbat elegant si eminamente urban, si-l doreste.

Ferragamo Ovidiu Muresanu

Ferragamo Ovidiu Muresanu

Ferragamo Ovidiu Muresanu

Ovidiu Muresanu Ferragamo Uerban Feel

Ferragamo Ovidiu Muresanu

_MG_9360-1

_MG_9490

Pe mine m-a insotit pe stradutele din pitoreasca Brera, dar si in Piazza Gae Aulenti, strajuita de cladiri superbe din otel si sticla. Am calatorit cu metroul, am baut un espresso pe Corso Como, m-am minunat de spectacolul oferit de Bosco Verticale, cele doua blocuri care arata ca niste gradini suspendate. Am simtit peste tot vibe-ul cosmopolit al unui oras care pare ca nu doarme niciodata, dar care ramane insa mereu elegant. Si asta este ceea ce iti transmit si notele mineral lemnoase ale acestui nou parfum din gama UOMO Salvatore Ferragamo: Urban Feel. Se deschide cu cateva note fresh, ozonificate, in care se simt parfumul de lamaie si cel de cafea. Urmeaza apoi note de lemn spalat de mare si un pic sarat, combinate cu cele de chimion (care recunosc ca m-au cucerit cu totul). Iar la final, avem note de ambra, patchouli si labdanum, care constituie semnatura acestui parfum.

UOMO Salvatore Ferragamo Urban Feel este parfumul oricarui oras cosmopolit, care este mereu in miscare, dar care isi pastreaza eleganta si sarmul italian.

 

LOve,

O.

 

Photography:  Ionuț Gighileanu
Hair Style: Robert Both Studio