HellO, WOrld!

Imaginile de mai jos au fost realizate cu 3 zile inainte de inaugurarea celui mai mare spatiu destinat designului romanesc, Concept Store-ul Molecule F din Promenada. Intr-o tara in care cativa kilometri de autostrada se fac in ani de zile, iar nerespectarea deadline-urilor a devenit o traditie, planul echipei Molecule-F mi se parea aproape absurd. Nu aveau cum sa termine la timp! Pai acolo atarnau fire din tavan, podeaua era departe de a fi terminata, cat despre rafturi, marfa si decoratiuni, nici nu putea fi vorba. De fapt, atunci, sambata, cand faceam shootingul asta, nici nu puteam sa-mi imaginez cum va arata magazinul peste doar trei zile. Pentru ca nu arata deloc a magazin. Era doar un spatiu plin de praf, in care toata echipa Molecule muncea, cara, muta si monta lucruri. Cu Mirela Bucovicean in frunte.

Ovidiu Muresanu Molecule

Ovidiu Muresanu Molecule

Ovidiu  Muresanu Molecule

Ovidiu Muresanu Molecule

Ovidiu Muresanu Molecule

Ovidiu Muresanu Molecule

IOvidiu Muresanu Molecule

Ovidiu Muresanui Molecule

Ovidiu Muresanu Molecule

Stiam ca au deja la activ cateva nopti nedormite. Si mai urmau inca 3. Si m-am intrebat de ce mana asta de oameni lucreaza cu atata indarjire intr-o zi de sambata, cand ar fi putut sa stea la o terasa si sa se bucure de soarele caldut din acea zi de Octombrie. Si de ce, daca in tara asta exista sigur mai multi oameni ca ei, totusi nu avem autostrazi, insa avem strazi pline de gropi, in care, uite, se moare. Nu renovam si restauram palate pretioase arhitectural, dar construim niste hidosenii de “casoaie” cu turnulete sau fara, in Pipera, in mijlocul unor paduri pe care tocmai le-am defrisat, sau in locul unor case boieresti pe care le-am pus la pamant. Si mi-am dat seama din nou ca poate nu reusim sa iesim din cercul asta vicios, pentru ca nu mai credem ca se poate.

Ovidiu Muresanu Molecule

Aici o ajutam pe Mirela sa mute rama unei viitoare oglinzi din cabinele de proba. Si ne-am oprit pentru o fotografie.

Ei bine, echipa Molecule-F mi-a demonstrat ca se poate. Marti seara, la 8, am intrat in magazinul lor si am ramas fara cuvinte. Pentru ca arata perfect. Iar eu nu mai recunosteam locul in care fusesem cu doar 72 de ore inainte. Si m-am bucurat ca m-am inselat. Si sunt si mai bucuros ca astfel de oameni exista, si ca isi duc visele pana la capat, chiar daca par imposibile.

Am putea incerca si noi. Chiar azi.

Molecule F Team

Echipa Molecule F, the wonder team! Pe cand o autostrada Molecule F, Mirela?

 

Molecule F

LOve,

O.

 

P.S.

Molecule F Concept Store s-a lansat oficial si in offline in seara de 27 octombrie in fata a peste 400 de pasionati de design romanesc, persoane publice, reprezentanti ai publicatiilor glossy, business si lifestyle, bloggeri, stilisti, toti apropiati ai binecunoscutei platoforme online, promotorul modei romanesti, www.Molecule-F.com.

43 de designeri si branduri consacrate ca valori romanesti, cea mai extinsa selectie de articole vestimentare, accesorii, obiecte de design interior, reviste, cosmetice si parfumuri organice ingloband peste 800 de produse, o experienta multisenzoriala de fashion & lifestyle intr-un spatiu galerie concept aflat in continua transformare: Molecule F Concept Store in Promenda Mall.

Sub forma unui magazin-galerie pe o suprafata de 300 mp, Molecule F Concept Store este la momentul actual cel mai mare magazin exclusiv dedicat designului romanesc.

The Project Friday is in LOVE with O. it’s realized with the special support of Molecule F, and it’s a tribute to Romanian designers.

Photography: Sebastian Florea
Hair Style: Robert Both Studio
Outfit:Manokhi leather vest & Molecule-F T. shirt,both available on Molecule-F and in store,  Zara trousers, Saint Laurent sunglasses, Dr.Martens boots, Ivan Grundahl belt.