HellO, WOrld!

 

Brrr.. s-a facut atat de frig incat noroc ca am gasit pozele astea, pe care le-am facut in urma cu o luna la Roma, in mica mea excapada de weekend. Actually, au fost primele poze pe care mi le-a facut Alex acolo, imediat dupa ce ne-am cazat intr-o cladire superba din spatele Castelo San’Angelo. Daca doriti sa va planificati o vacanta in capitala Italiei, va recomand sa va rezervati o camera sau un apartament la Castel Saint’Angelo Suite (are 9.9 pe Booking!). E la doi pasi de San Pietro, iar terasa cladirii are un view care merita 1 milion de dolari. De altfel, am aflat apoi ca un apartament in aceasta cladire costa un pic mai mult de atat.

Ovidiu Muresanu Vatican

Ovidiu Muresanu Vatican

Ovidiu Muresanu Vatican

Ovidiu Muresanu Vatican

Ovidiu Muresanu Vatican

3J5A2584

Era o lumina ireal de frumoasa in acea dupa-amiaza, care cumva m-a impacat cu Roma, pe care o descoperisem in urma cu multi ani, intr-un sfarsit de decembrie cam friguros. De data asta a fost insa altceva. Am stat cateva ore in San Pietro si am admirat frumusetea magnifica a acestui loc, amintindu-mi de secventele din “The Young Pope” ce au fost filmate aici. Nu, nu a aparut nici Jude Law la balcon, sa ne faca cu mana, dar nici Papa Francisc, pe care il admir enorm. Cine stie, poate data viitoare, pentru ca sunt sigur ca voi reveni curand la Roma.

 

LOve,

O.

 

Photography:  Alexandru Rosieanu
Hair Style: Robert Both Studio
Outfit: Molecule F Tee available HERE and in Molecule F Concept Store in Promenada Mall, Topman trousers, The Weeknd for H&M Hoodie, Adidas sneakers, Illesteva sunglasses