HellO, WOrld!

 

 

Ador brandurile care se implica in ceea ce inseamna lumea in care traim, incercand sa o schimbe in bine. Iar Tommy Hilfiger face asta de multi ani, initiind chiar actiuni de pionierat in aceasta zona a implicarii sociale. Cum se intampla de altfel si in acest sezon, cand Tommy Hilfiger a ales sa se asocieze cu niste figuri proeminente din zona activismului social, pentru a lansa colectia sa de Primavara/Vara, sub sloganul Moving Forward Together. Prin intermediul campaniei, fiecare persoană își împărtășește poveștile și călătoriile activiste din dorința de a inspira fanii să creeze împreună un viitor mai bun. Colecția este disponibilă în magazinele selecționate Tommy Hilfiger de la inceputul acestei luni.

Jameela Jamil

sp21_spw_indya_look3_05_300_39l_3360w

Protagonistii colectiei sunt:

  • Indya Moore (S.U.A.): Actriță, model și activistă, care se lupta să-și găsească locul în lume înainte de a descoperi legendara scenă a sălii de bal din New York. Acum, ca persoană trans inovatoare, își folosește platforma pentru a pleda pentru corectitudine socială.
  • Compton Cowboys (S.U.A.): O comunitate unde oamenii se vindecă prin practicarea echitației și în același timp o colectivitate unde se practică mentoratul, fondată de activiștii Randy Savvy, Stoner Mane și Kee, care folosesc cultura ecvestră pentru a le arăta copiilor din L.A. un viitor alternativ.
  • Jameela Jamil (Marea Britanie): Actriță, prezentatoare radio, model, scriitoare și activistă pentru pozitivitatea corpului, care a fondat platforma „I Weigh” și podcast-ul aferent ca un spațiu sigur și incluziv pentru toate femeile.
  • Kiddy Smile (Franța): DJ, dansator, producător, activist pentru auto-exprimare și identitate, ajutând generația următoare să se înțeleagă și să-și îmbrățișeze sinele prin dansul de societate.
  • Mogli (Germania): Cântăreață și compozitoare, producătoare de film, designer și activistă care pledează pentru un comportament mai blând față oameni și planetă.
  • Tom Grennan (Marea Britanie): Fost fotbalist care s-a transformat în cântăreț și compozitor, și care încearcă să facă un bine în comunitatea de care aparține prin mici măsuri de activism pentru sănătatea mintală.
  • Monica Guo (China): Membră fondatoare a echipei naționale chineze de surf, care provoacă stereotipuri și creează oportunități pentru generația următoare cu ajutorul școlii ei de surf dedicată doar fetelor.

sp21_spw_monica_look2_07_300_39l_3360w

 

Compton Cowboys

Mogli

Pornind de la mesajul de incluziune al acestei campanii, Tommy Hilfiger s-a asociat cu platforma de educatie online FutureLearn, unde doritorii vor putea gasi, gratuit, cursurile sustinute de activistii prezenti in campania Moving Forward Together.

Vrem nu doar să îi inspirăm, ci să le și oferim oportunitatea fanilor noștri să facă o diferență pozitivă în viața lor și a celorlalți,”, a spus Tommy Hilfiger. „Crearea unor cursuri gratuite și esențiale, prin intermediul platformei FutureLearn este o modalitate prin care îi echipăm pentru a face acest lucru. Aceste cursuri online, orientate spre o tematică socială, abordează subiecte care nu sunt întotdeauna acoperite în școli, dar sunt atât de importante astăzi. Pentru a merge mai departe împreună (”moving forward together”), cu toții trebuie să aflăm mai multe despre noi înșine, despre comunitățile noastre și despre planetă, și exact asta ne învață cursurile noastre.”

Asa cum va spuneam, este extraordinar sa vezi cum un brand ca Tommy Hilfiger sa implica atat de mult in schimbarea societatii in care traim. Putem sa urmam si noi exemplul, iar cu ajutorul cursurilor de pe platforma FutureLearn, putem invata si cum sa facem asta.

In ceea ce priveste colectia de Primavara/Vara a Tommy Hilfiger, si aceasta include o gamă de materiale și tehnici de producție mult mai sustenabile. Materiale precum vîscoză EcoVero; poliester reciclat cu impact redus; țesătură Lyocell; bumbac organic; și finisarea derivată din plante BioCool continuă să ducă mai departe ambițioasa misiune de sustenabilitate a brand-ului.

 

LOve,

O.