Septembrie este cea mai pe sufletul meu luna din an. Inca nu s-au stins toate semnele verii, lumina este absolut superba si mai poti sa te bucuri de mare si plaja, dar fara a mai suporta aglomeratia din lunile trecute. In plus, toti copacii capata niste culori ametitoare, aerul este parca mai pur, iar temperaturile nu mai ajung niciodata sa fie marcate de vreun cod (galben, portocaliu sau rosu). Este una din lunile mele preferate pentru a calatori, si ca de obicei, mi-am pregatit un playlist cu melodiile ce ma vor insoti in Septembrie, pe iPod-ul meu nano.Vi-l impartasesc si voua, sper sa va placa!

Pink Martini – Let’s Never Stop Falling In Love

Pe cei de la Pink Martini ii puteti vedea in Octombrie in concert, la Sala Palatului. Cum suna live Pink Martini puteti descoperi AICI, unde interpreteaza una din melodiile mele preferate. Bilete pentru concertul de la Bucuresti mai gasiti pe Eventim, e de neratat!

Vanessa Paradis – Joe Le Taxi

Clipul piesei ce a fost un hit la inceputul anilor ’90 il gasiti AICI

Frank Sinatra – September Song

Superba melodie o puteti asculta AICI

 The Weeknd – Live For (feat. Drake)

 

Clipul piesei il vedeti AICI

Lana Del Rey – Summertime Sadness

Un cantec ce nu putea lipsi din acest playlist, si pe care il ascult pe repeat de cateva zile. Videoclipul il gasiti AICI.

Margareta Paslaru – Lasa-mi, toamna pomii verzi

Din acelasi registru, o melodie ce suna senzational si la zeci de ani de la lansare. O puteti asculta live intr-o inregistrare din 1981, AICI.

Radiohead – Streed Spirit (Fade Out)

Piesa are un videoclip senzational, pe care il puteti descoperi AICI.

Daft Punk (Feat. Pharrell Williams) – Lose Yourself To Dance

Starurile muzicii disco-electro au lansat acum o piesa in colaborare cu Pharrell Williams ce suna foarte bine! Vidoclipul il gasiti AICI.

  
Jeff Buckley – Everybody Here Wants You

Superba piesa are si un clip pe masura. De vazut AICI.

Hurts – Miracle

Pe britanicii de la Hurts ii putem vedea in concert pe 11 Octombrie, la Romexpo. Eu abia astept concertul, pentru ca i-am vazut anul trecut la Summer Well si au fost exceptionali! Videoclipul piesei Miracle (de pe cel mai recent album), il vedeti AICI. Bilete se mai gasesc pe Eventim, AICI.

Sper ca recomandarile mele muzicale sa va faca toamna mai frumoasa! Va doresc sa aveti un Septembrie de vis, cu muzica buna, prieteni dragi alaturi si concerte de neuitat!