Prietenele mele fac lumea sa se invarta. Pentru ca sunt frumoase, talentate si perseverente, au stiut sa isi urmeze visul si sa creeze niste lucruri minunate. Si de aceea au ajuns acum in paginile revistelor. Tare mandru sunt de ele! Andra, Cerina, Ioana, Sanziana si Ana, felicitari!

Ana Morodan

Ana Morodan in Marie Claire Romania, editia de Martie

E contesa inchipuita si stylish pe domeniul www.highstreetcardigans.com  si trebuie sa va spun ca fara ea blogul meu nu ar fi existat. E teribil de perseverenta si atat de mult m-a batut la cap, incat rezultatul il vedeti si voi. Am blog!! Iti multumesc, viespe!

Una din fotografiile mele preferate impreuna cu Ana, la Gala Elle Style Awards 2012 (foto:Elle)

Ioana Liliana Gheorghe

AKA The Red Witch. Si autoarea blogului fashezine.com. In plus, trebuie sa va marturisesc ca Ioana gateste senzational, este un mini geniu al html-ului si este o aparitie ce pare dintr-o alta lume. Probabil face niste vraji tot timpul in gand, de aceea.

Ioana, in aceeasi editie a Marie Claire
Discovering The Dark Side of us. In Gaia, desigur.

Sanziana Pop

Are cel mai frumos blog de home&deco de la noi. Si nu doar de la noi, pentru ca pe Visuell.ro gasiti cele mai frumoase case din lume, cele mai frumoase vitrine sau cele mai frumoase recomandari de shopping pentru o zi gri si cetoasa zi de martie. Sau de oricand.

Fotografia este a Sanzianei, care luna aceasta a aparut in  revista Unica.

Cerina Ratiu

Daca stiti deja ca fiecare in Vineri e ziua mea pe Molecule-F, atunci trebuie sa va spun un secret. Toate tinutele mele sunt concepute impreuna cu Cerina. Ea se ocupa de blogul Molecule-F si tot ea are grija de pomovarea acestuia si implicit a designerilor romani care isi vand creatiile prin acest magazin virtual.

PS Daca nu ati reusit sa vedeti isprava mea de ieri, intrati AICI sa vadeti de ce Friday is in LOVE with O.

Andra Andreescu

E superba. Asta se vede cu ochiul liber. Si sunt atat de mandru de ea, pentru ca a reusit intr-un timp foarte scurt sa se transforme intr-un brand cunoscut, sa creeze haine ce apar in reviste si imbraca vedete. Pentru ca e talentata, modesta, perseverenta si aduce un aer fresh si relaxat in lumea modei din Romania.

Andra in ELLE Romania, editia de Martie
Impreuna cu Andra, inainte de prezentarea colectiei ei de Toamna Iarna 2013/14

Prietenele mele sunt dovada clara ca se poate. Daca ai incredere in tine si in talentul tau, daca iti gasesti vocea distincta care sa aduca ceva nou intr-o lume in care pare ca totul s-a inventat deja, atunci poti reusi. Poti sa ajungi in paginile revistelor care conteaza, sau chiar pe coperta.. Sau poti sa decizi tu cine va fi pe coperta. Pentru ca prietenele mele asta fac.

La multi ani!