HellO, WOrld!

 

Eram in cel mai cool loc pe care il vazusem pana atunci. Si evident, la cea mai spectaculoasa petrecere ce a avut loc in Bucuresti anul ala.  Stiu ca am deschis o usa dintr-un palat de langa Ateneu si am nimerit intr-o sala plina cu oglinzi. Pe fundal se auzea muzica italiana vintage, iar eu eram foarte stresat ca nu sunt imbracat suficient de cool pentru un astfel de eveniment. Cred ca aveam o bluza de trening. Iar asta era cu vreo zece ani inainte ca treningurile sa fie un must have.

Dar de fapt, totul incepuse cu ASTA.

Cu spotul asta, cei de la Peroni mi-au cazut cu tronc. Fascinat fiind de tot ce tine de Italia, faptul ca o bere vine de acolo comunica intr-un mod atat de frumos m-a cucerit instant.

Ovidiu Muresanu

Ovidiu Muresanu Riomaggiore

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

Asa ca am plecat impreuna intr-o aventura ce ne-a dus intr-o multime de locuri minunate, dar in care m-am simtit intotdeauna ca acasa. Am fost pe malurile Mediteranei, in Cinque Terre, unde am avut parte de un apus de soare spectaculos, pe care l-am admirat de pe terasa Rio Bistrot, un loc desprins parca din filmele italiene ale anilor ’60. Apoi am ajuns  si pe cea mai frumoasa plaja din Romania, la Casa di Peroni al Cafe del Mar, unde am petrecut alaturi de prieteni buni, mi-am facut noi prieteni, m-am rasfatat si m-am bucurat de soare intr-un loc ce mi-a adus aminte de superba plaja Lido, din Venetia. Iar acum o sa ne intoarcem in Bucuresti, unde o sa ne revedem iar, incepand cu 6 Octombrie, intr-un loc ce combina rafinamentul italian cu buna dispozitie ce insoteste intotdeauna o intalnire cu prietenii. Desigur, Peroni Piccola va fi alaturi de noi si acum, la Casa di Peroni, unde sunt sigur ca o sa traim impreuna o multime de clipe memorabile.

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

Ovidiu Muresanu Riomaggiore

Ovidiu Muresanu Peroni

Ovidiu Muresanu eroni

Ovidiu Muresanu Peroni

Eu abia astept sa ne revedem! Ci vediamo presto!

 

LOve,

O.