Nuuu, nuuu! O sa spuneti ca inca nu s-a terminat vara! De fapt, de abia a inceput, nu-i asa? Parca nici nu am simtit-o anul asta si totusi au fost atatea intamplari si descoperiri minunate, atatea locuri pe care le-am vazut pentru prima data, atatea vise si nopti albe incat as vrea sa le cuprind cumva pe toate intr-o sticluta ce sa ma insoteasca mereu. Un fel de “ne m-oubliez pas” olfactiv, pentru clipele cand vor cadea primii fulgi de zapada si voi visa cu ochii deschisi la vara trecuta, la plaje si la soare orbitor si fierbinte.

I wear: Scotch&Soda shirt, Topman trousers, ALDO shoes, Illesteva glasses, Tissot watch, The Stories of O by Andresco Jewelry bracelet

Si in ce fel de esenta as putea concentra toate bucuriile acestei veri, daca nu intr-una de parfum? Pentru ca toate amintirile mele fericite sunt insotite intr-un fel misterios de un miros anume, iar toate vacantele mele au un parfum pe care nu il uit niciodata, fie ca e cel de lavanda, de iarba cosita, de tutun, de scortisoara, de aer sarat sau o combinatie de mirodenii dintr-un bazar pierdut undeva intr-un oras din desert. #summermemories

Iar locul unde am gasit esenta acestei veri este Beautik Haute Parfumerie, magazinul care ascunde multe din amintirile mele, asezate frumos pe rafturi de sticla.

E vorba de Le Mat, parfumul curajului si al schimbarii, al casei de parfumuri Mendittorosa odori d’anima. Ce m-a atras mai intai la el? Ambalajul spectaculos, din lemn, imprimat cu o figura inspirata din cartile de Tarot. Odata cu parfumul primesti si un lucky charm prins pe un fir rosu, asemeni celuia pe care un preot khabalist mi l-a legat pe mana dreapta, in Ierusalim, dupa ce mi-a facut o ceremonie de botez in mijlocul strazii, din care nu am inteles prea mare lucru. Insa am stiut ca firul rosu imi va purta noroc si nu m-am mai despartit de atunci de el. Cum nu o sa ma despart nici de Le Mat o buna bucata de vreme, pana ce alte amintiri se vor aduna si isi vor cauta elixirul care sa le concentreze intr-o sticla de parfum.

Mendittorosa odori d’anima creaza parfumuri pentru suflet, insotite fiecare de cate o poveste si de un talisman. Le Mat este parfumul aventurierului, al calatorului insetat de locuri magice, de clipe de poveste si vesnic in cautarea unor noi orizonturi. Cu o combinatie de nucsoara si piper negru, cu note de trandafir si de muscata egipteana, Le Mat imbina sub capacul sau din piatra  arome celeste si pamantene, perfecte pentru cei care cauta libertatea suprema.

Daca sunteti in cautarea esentei care sa va aduca aminte de vacanta, faceti si voi o vizita intr-unul din magazinele Beautik Haute Parfumerie. Pentru ca “Every Summer Has a Story”. And of course, something to remember.

Arrivederci!
Photography:  Serban Gheorghiu 
Hair Style: Robert Both Studio