HellO, WOrld!

 

Ovidiu Muresanu Koi Ovidiu Muresanu Koi

Ovidiu Muresanu Koi

Ovidiu Muresanu Koi

Ovidiu Muresanu Koi

Stiti weekendurile alea fierbinti in care asfaltul incepe sa se topeasca iar aerul pare imposibil de respirat? Cand toti prietenii tai sunt la mare, iar tu nu poti sa pleci din Bucuresti pentru ca ai ceva foarte important de facut chiar aici si te uiti cu jind la fotografiile cu plaje, rasarituri in mare si petreceri pana in zori? Eu trec destul de des prin asta. De exemplu, weekendul asta nu o sa merg la Neversea, pentru ca m-am pricopsit cu o raceala nesuferita. Si trebuie sa merg si la ziua unui prieten drag. Asa ca am ales sa vad partea buna a lucrurilor.

Bucurestiul va fi aproape gol, iar eu o sa ma retrag in oaza mea preferata din oras, la piscina Aqua de la Pescariu Sports&SPA. O sa stau cat e ziua de lunga la soare, o sa ma hidratez cat se poate de mult si o sa citesc carti pe care imi doresc sa le citesc de mult, insa nu am avut timp. Ca in fiecare vara, am o pofta teribila de autori sud-americani, asa ca o sa incep sa-i citesc/recitesc pe Sabato, Llosa si Marques. O sa ascult in casti Dua Lipa, Pink Martini si compilatiile lui Stephane Pompougnac si o sa ma bucur de un weekend de relaxare intr-unul din cele mai frumoase locuri din Bucuresti. O sa-mi incarc bateriile la maxim pentru ca weekendul viitor o sa revin la Cluj! Da, ne vedem la Electric Castle!

 

LOve,

O.

The Project Friday is in LOVE with O. it’s realized with the special support of Molecule F, and it’s a tribute to Romanian designers.

Photography:  Dragos Mitrofan
Outfit: Ioana Ciolacu trousers, available in Molecule-F Concept Store, in Promenada Mall, Andra Andreescu tank top, Bensimon sneakers, Christian Dior sunglasses.

Hair Style: Robert Both Studio