HellO, WOrld!

 

Cand antrenorul tau iti spune ca te-ai ingrasat (iar replica asta nu ai auzit-o niciodata de la el), e momentul sa realizezi ca te-ai lenevit ingrozitor in ultimul timp si, sub tot felul de pretexte, ai cam ocolit sala. Si ca e cazul sa iti revii si sa te intorci in locul ala unde te simti atat de bine in timpul antrenamentelor, dar mai ales dupa. In cazul meu, locul respectiv se numeste Pescariu Sports&SPA, oaza mea de relaxare din mijlocul orasului. Iar antrenorul e nimeni altul decat Florian Nicolescu. Si da, de o luna am inceput sa nu mai mananc prostii, am renuntat la paine, carbohidrati aiurea si la dulciuri si am reluat antrenamentele mai intense, sub supravegherea ochiului profesionist al lui Florian. Evident ca punem mult accent pe abdomene (mi-am propus ca, in curand, sa fac minim 400 de abdomene pe sedinta de antrenament). Astazi am facut un antrenament rapid, pe care il puteti incerca si voi. Evident, asta nu inainte de a face o incalzire a articulatiilor, dar si a muschilor.

Program antrenament abdomen

Ovidiu Muresanu Pescariu

Ovidiu Muresanu Pescariu

Ovidiu Muresanu Pescariu

Crunches sau ridicari scurte ale omoplatilor cu asezarea trunchiului pe bosu . Se executa 2 serii a cate 20 de repetari.

 

Ovidiu Muresanu Pescariu

Ovidiu Muresanu Pescariu

Din atarnat: ridicari ale picioarelor la 90° de trunchi. Se executa 10 repetari, in 3 serii

Ovidiu Muresanu Pescariu

Din culcat lateral: ridicari de trunchi si picioare ( side V-up ) Se executa 2 serii a cate 15 repetari.

 

Ovidiu Muresanu Pescariu

Ovidiu Muresanu Pescariu

Double crunches cu sprijin pe banca. 15 repetari pe serie. Se executa 2 serii.

Ovidiu Muresanu Pescariu

Plansa – mentinerea corpului din sprijin pe antebrate si varfurile picioarelor. Se executa 2 serii, fiecare de catre 1 minut.

Ovidiu Muresanu Florin Niculescu

La finalul antrenamentului m-am simtit excelent, insa stiu ca mai am mult de muncit pentru a fi in forma maxima. Totusi, la cum zambeste Florian, pare sa aiba incredere ca o sa fac treaba buna. Iar cum se apropie vara, merita efortul. Si nu ma las pana nu ajung sa fac 800 de abdomene/zi. Promit!

Daca va intereseaza sa aveti un antrenor personal profesionist, care sa va creeze programul cel mai potrivit pentru scopul vostru, il gasiti pe Florian , in fiecare zi, la Pescariu Sports&SPA. Daca vreti, putem face niste exercitii pentru abdomen, impreuna. Pentru antrenamentul altor grupe musculare, intrati pe sectiunea FitMyBody, de pe blogul meu. Acolo revin permanent cu alte si alte programe recomandate de antrenorii profesionistii cu care lucrez.

Spor!

 

LOve,

O.

 

Photography: Sebastian Florea
Hair Style: Robert Both Studio