“Astazi te am… Astazi si tu ma ai…
‘Dragostiti… Impreuna… La ceai
Stiu ca nu-ti sunt… Stiu ca nu-mi esti
Dar te iubesc… Si tu ma iubesti.” (Catalina Grama)

 

HellO, WOrld!

Cum e cand te intalnesti cu poezia? Nu, nu cu muza ei, ci chiar cu poezia. Una frumoasa, de dragoste, cum nu credeai ca ar putea sa mai existe in lumea noastra. Pentru ca aici, unde ne agitam de parca am avea tot timpul apasat butonul de fast-forward, pare ca poezia nu are cum sa-si mai gaseasca locul.

Si totusi, ea e aici. Si se numeste Catalina. Da, poarta numele printesei din “Luceafarul.”

Ovidiu Muresanu Catalina Grama Ovidiu Muresanu Catalina Grama

Ovidiu Muresanu Catalina Grama

Ovidiu Muresanu Catalina Grama

801A0179-Edit

Ovidiu Muresanu Catalina Grama

Ovidiu Muresanu Catalina Grama

Ovidiu Muresanu Catalina Grama

Ovidiu Muresanu Catalina Grama

Ovidiu Muresanu Catalina Grama

La exact un an de cand Catalina mi-a scris versurile de mai sus, cand ne-am jucat de-a indragostitii orbi (puteti sa revedeti shootingul AICI) , inspirati de tabloul lui Magritte, “Amantii”, ne-am revazut pentru a celebra dragostea. Si de data asta am avut un motiv foarte bun, tricoul “O. My Love“, pe care l-am lansat recent, in colaborare cu Marina Moldovan, de la Skin Deep. Am ales unul din cele mai romantice cadre din Bucuresti, vechiul pasaj Macca-Villacrosse si, intr-o zi senina, dar in care soarele ne zambea cu toti dintii, am facut aceste fotografii, in timp ce incercam sa ne imaginam cate mii de indragostiti si-au perindat pasii pe aici. Noi sorbeam acum din cafelele noastre de la Starbucks si ne indulceam cu niste “donuts”, iar ei poate beau cafea facuta la ibric si se delectau cu cataif, insa povestile lor de dragoste erau la fel de puternice ca ale noastre. Pentru ca dragostea este deasupra timpului, la fel de frumoasa si fascinanta. Si chiar daca intre timp cuvintele s-au transformat in emoticoane, un sarut e un simplu :*, iar o imbratisare arata asa: >:D< , iubirea va naste in continuare povesti si poezii de neuitat. Pentru ca fiecare dragoste este unica si ar merita transformata intr-o carte, o melodie sau un film.

Sau purtata pe un tricou, asa cum este O.My Love.

Ne simteam ca intr-un musical, cu o scena pregatita doar pentru noi, asa cum se simt milioane si milioane de indragostiti care cred ca intreaga lume a a lor. Ne-am zambit, am tremurat de frig, ne-am strans in brate, am zambit si am facut filmulete pentru Snapchat. Nu am uitat nici de Instagram, nici de Facebook, pentru ca vietile noastre se invart in jurul platformelor de social-media. Catalina are acum si un canal de Youtube pe care tocmai l-a lansat si pe care vrea sa-l transforme in principalul ei mod de a comunica cu voi, pe langa blogul sau, catalinagrama.com. Si da, ne-am promis sa ne revedem mai des, pentru ca lumea pare mai frumoasa cand ne intalnim. Si se transforma intr-o poezie.

 

LOve,

O.

 

Tricoul O. My Love este disponibil in doua nuante: nude si alb, este unisex si poate di cumparat online de pe site-ul Skin Deep, sau de pe Molecule-F, in sectiunea Kiss&Tell, dar si in exclusivitate din Molecule-F Concept Store, de la etajul 1 din Promenada Mall.

Foto: Cristina Hutu – Studio AGO : www.facebook.com/agovision

Editare foto: Serban Gheorghiu