“Nagiko: How can I get the pleasure writing on you? You have to write on me.                                                         Jerome: Go on. Use my body like the pages of a book. Of your book.” (The Pillow Book)

 

HellO, WOrld!

 

Februarie este o luna foarte speciala pentru mine, pentru ca, fix acum doi ani, mi-am facut curaj si am lansat ‘The Stories of O.”, adica blogul pe care il citesti acum. Iar atunci, chiar la inceput, mi-am facut si v-am facut o promisiune: sa va prezint intotdeauna povesti frumoase, care sa va inspire, despre locurile, oamenii si aventurile mele in jurul lumii. Dar, mai ales, v-am promis ca va voi impartasi povesti de dragoste.

OMG, ce emotii am, ca abia pot sa scriu!

Well, acum ca mi-am tras rasuflarea si am mai baut doua guri de ceai de tei (cica are efect linistitor) , pot sa va dezvalui ce surpriza v-am pregatit la aniversarea celor doi ani. Da, e vorba de o poveste de dragoste. O poveste de dragoste purtabila, mai bine spus.

Ovidiu Muresanu Anca din Casa

Ovidiu Muresanu Anca din Casa

Ovidiu Muresanu Anca din Casa

Ovidiu Muresanu Anca din Casa

Ovidiu Muresanu Anca din Casa

Ovidiu Muresanu Anca din Casa

Ovidiu Muresanu Anca din Casa

Ovidiu Muresanu Anca din Casa

Dupa cum stiti prea bine, la sfarsitul anului trecut, plecand de la o joaca alaturi de prietena mea Marina Moldovan, creatoarea brandului Skin Deep,  am lansat linia de tricouri “The Stories of O.”, iar primul tricou pe care vi l-am oferit a fost “O. Brad Frumos”. Asa ca, ne am gandit ca nici inceputul anului 2016 sa nu fie mai prejos, si am zis “DA!” la o noua colectie de tricouri, care sa vorbeasca, de data asta, despre dragoste. Sa fie chiar o declaratie de dragoste, pe care v-o ofer voua, chiar in luna februarie, luna iubirii.

Am incercat sa o gasesc pe cea mai frumoasa, deruland in gand nenumarate filme ce au ca tema principala iubirea. M-am oprit la “In the mood for love“, al lui Kar Wai, si la “The Dreamers” a lui Bertolucci.  Frumoase, foarte frumoase. Insa cel mai mult m-a atras povestea din “The Pillow Book“, filmul britanicului Peter Greenaway, o odisee sexuala invaluita in jurul unei obsesii pentru caligrafie, hartie si carti, in care corpurile indragostitilor (Nagiko si Jerome) transmit, la propriu, mesaje de dragoste, direct pe piele. Pentru ca si eu cred ca dragostea, atunci cand este adevarata, se vede, se citeste prin fiecare por de piele. Si despre o astfel de dragoste vreau sa va vorbesc prin intermediul noii colectii de tricouri, ce poarta mesajul: O. My LOve, acesta fiind  scris pentru inceput direct pe pielea mea, intr o sedinta foto de exceptie alaturi de Anca. Anca din Casa, cum o cunoasteti toti de pe Facebook, sau din Control, unde prepara cele mai bune cocktailuri din Bucuresti. Si care mi-a spus, razand, atunci cand am intrebat-o ce ar trebui sa contina un cocktail ce sa functioneze ca un Love Potion:  “50 ml de dragoste si-un garnish de muscat de buza de jos”. Anca, ce este indragostita de caligrafie si de tatuaje si da, de filmele lui Greenaway. Si va spun eu, Anca da un fel de dependenta. Am simtit-o chiar pe pielea mea.

Nu e greu de ghicit ce am pus la cale dupa asta. Impreuna cu Marina am ales un material de culoare nude, pe care “am batut” ca pe propria piele acest mesaj, diferentele sper eu fiind insesizabile si redand ideea de tatuaj intr-un totul.  Sunt ferm convins ca o sa va placa noua poveste,  asa ca pentru cei care vor dori sa poarte acest tricou, sau sa-l daruiasca cuiva foarte drag, trebuie sa stiti ca el este disponibil, incepand de astazi, in exclusivitate, in Concept Store-ul Molecule-F de la etajul 1 din Promenada, iar online, in sectiunea Kiss&Tell pe Molecule-F, si pe site-ul Skin Deep, la pretul de 250 lei.  Tricourile sunt manufacturate din bumbac si sunt unisex,cu marimile S, M si L, in vriantele de nuanta nude si clasicul alb.

 

Wear the LOve! Wear my LOve!

 

LOve,

O.

 

Photography: Serban Gheorghiu
Hair Style: Robert Both Studio