HellO, WOrld!

 

YEEY! Sunt super bucuros sa impartasesc azi cu voi vestea despre lansarea noii mele colectii de tricouri. M-am trezit devreme, mi-am facut o cafea la espressor si uite ca dupa niste saptamani nebune, in sfarsit am cateva momente de liniste. Si e o mare fericire cand vezi ca un proiect al tau, care parea asa, ca o himera indepartata, prinde contur si in cele din urma chiar se transforma in ceva frumos si palpabil. Asa ca da, asta e una din partile cele mai tari ale vietii de antreprenor. Cand iei o idee, o prinzi de picior, si nu o mai lasi pana nu se materializeaza. Asa si cu colectia asta noua de tricouri, realizata in colaborare cu fetele super cool de la Dume de Mestecat. Sunt 5 tricouri cu mesaje haioase (zicem noi), numai bune de purtat primavara, vara, toamna si iarna. Dar mai ales acum, pentru ca am intitulat colectia O.pt Martie, iar ea este si un mesaj de sustinere a tuturor femeilor incredibile din vietile noastre.

Ca atare, am decis ca o parte din profitul obtinut din vanzarea acestor tricouri sa mearga catre Asociatia Anais, care se ocupa de femeile aflate in momente de cumpana si care au nevoie de sprijin. Ni s-a parut un gest firesc si uite ca si voi, prin achizitionarea unui tricou din colectia O.pt Martie semnata de Dume de Mestecat x The Stories of O., veti face o fapta buna si veti fi alaturi de niste femei care sunt victime ale violentei in familie.

andreibratucu-18

andreibratucu-28

O. fata ca niciodata

O. fata pe creier

andreibratucu-12

O.pt Martie – O. fata ca niciodata x O. fata mea

Colecția include 5 tricouri, cu caligrafii diferite: O. fată pe creier, O. fată ca niciodată, O. floare între flori, O. rămâi, rămâi la tine, O. fata mea. Tricourile din colectia O.pt Martie sunt disponibile, incepand de astazi, pentru comenzi, pe shopul online al lui O. – TheStoriesofO.ro, in shop-ul DumedeMestecat.ro, dar si pe Molecule-F,  la pretul de 150 de lei.  Ele sunt create din bumbac organic alb si sunt unisex, fiind disponibile in masurile XS, S, M si L.

Fotografiile au fost facute de Andrei Bratucu.

Sarbatoriti si voi primavara cu un tricou nou, din colectia O.pt Martie! Sunt sigur ca o sa va placa!

 

LOve,

O.