HellO, WOrld!

 

Sunt mega super emotionat, pentru ca ma pregatesc sa lansez o noua colectie de tricouri impreuna cu buna mea prietena, Marina Moldovan, de la Skin Deep. Stiam deja de cateva luni ca el va fi dedicat Italiei, asa ca tricoul O. Sole Mio! este rezultatul dragostei mele pentru stilul inconfundabil italian. Si pentru pizza, desigur! Si pentru prosecco, Peroni si cappuccino, pentru mozzarela si Michelangelo, pentru Roma si dupa-amiaza petrecuta in Burano, pentru Cinque Terre si pastele bolognese, pentru filmele lui Antonioni, dar si cele ale lui Fellini, pentru La Grande Bellezza pe care il ador, pentru melodiile Ritei Pavone si plimbarile cu Vespa. Pentru acest Amore per La Vita pe care il intalnesc in toate calatoriile mele in Italia si de care imi place sa ma molipsesc!

Tricou O sole mio! Ovidiu Muresanu The Stories of O 15

Tricou O sole mio! Ovidiu Muresanu The Stories of O 21

Tricou O sole mio! Ovidiu Muresanu The Stories of O 18

Tricou O sole mio! Ovidiu Muresanu The Stories of O 20

Tricou O sole mio! Ovidiu Muresanu The Stories of O 14

Tricou O sole mio! Ovidiu Muresanu The Stories of O 12

Tricou O sole mio! Ovidiu Muresanu The Stories of O 16

Pentru toate astea, dar si pentru multe alte amintiri frumoase, am ales sa dedic acest tricou Italiei. Si ce loc mai potrivit pentru a-l lansa as fi putut alege, daca nu Casa di Peroni, care timp de o luna jumate ne invita sa descoperim in Bucuresti  cele mai minunate parti ale Italiei, fie ca vorbim de gastronomie, stil, moda sau film. Asa ca abia astept sa ma intalnesc maine seara cu prietenii mei pentru a celebra #AmorePerLaVita impreuna cu Peroni Piccola si editia limitata Peroni Ambra!

Tricoul O. Sole Mio! poarta culorile drapelului Italiei, in caligrafia inconfundabila a Marinei Moldovan. Este manufacturat in Romania, din bumbac,  este unisex si este disponibil in masurile XS, S, M si L.

Colectia este disponibila in exclusivitate in Molecule F Concept Store, Etajul I, Promenada Mall, iar online pe TheStoriesofO.ro , pe site-ul Skin Deep si pe Molecule-f.com, in sectiunea The Stories of O. x Skin Deep.

 

LOve,

O.

Photography:  Alexandru Rosieanu
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: O. Sole Mio! Tshirt available HERE, Zara trousers, Clarks shoes, Illesteva sunglasses.