HellO, WOrld!

 

O. Women ! Suntem in luna martie, pe care cu totii o inchinam femeilor din viata noastra, fie ca e vorba de mama, iubita, sotie, prietena, fiica, colega sau nepoata. Si cum in ultimul an am observat ca femeile au avut de dus o povara si mai mare decat cea cu care erau deja obisnuite, am simtit ca a venit momentul sa le dedic, pentru prima data in totalitate, o colectie a brandului The Stories of O. O colectie care sa vorbeasca despre ele, din piese lejere si naturale, cu care sa se simta bine si in casa si intr-o calatorie, la un party (cand vor avea ocazia) si la birou, dar si la o cafea in oras, cu prietenele cele mai bune.

Larisa Raicu O. Women

Larisa Raicu O. Women

Larisa Raicu O. Women

Larisa Raicu O. Women

O. Women

Este prima colectie pe care am dedicat-o in totalitate femeilor, iar pentru asta am ales piese cu linii lejere, realizate din materiale naturale, cum ar fi bumbacul organic premium. Mi-am imaginat o femeie relaxata, ce adora sa fie ea in prim plan si nu hainele pe care le poarta. Careia ii pasa de planeta pe care traieste si care adora piesele de imbracaminte ce te fac sa zambesti. Asa cum este si colectia O. Women.

Ea e compusa doar din 4 piese, ce vin insa in mai multe variante de culoare si care au brodate pe ele, cu literele specifice lui O. chiar obiectul de imbracaminte sau accesoriul pe care il reprezinta. Astfel, vorbim de: O. Rochie, O. Camasa, O. Bluza si O. Sacosa.

O. Women

_MG_9708

Larisa Raicu O. Rochie 1

Colecția O.Women. este disponibilă, pentru comenzi online, pe shopul online TheStoriesofO.ro , dar si pe Molecule-F. Toate piesele colecției sunt manufacturate din bumbac organic, sau in combinatie cu poliester reciclat și acestea sunt disponibile în măsuri de la S la XL.

Sedinta foto o are ca personaj principal pe Larisa Raicu, careia ii multumesc tare ca a dorit sa ia parte la un proiect asa de frumos.

Ma inchin in fata voastra si va doresc o primavara minunata!

LOve,

O.

 

Photography:  Ionuț Gighileanu