HellO, WOrld!

 

 

Cand am inceput sa scriu pe acest blog, imi doream sa adun aici toate povestile mele, sub brandul The Stories of O. Povesti care sa indemne la visare, dar care sa va si ajute sa va creati un stil personal, sa va ofere ponturi de calatorie si informatii despre locurile de care m-am indragostit. Sa va faca curiosi sa descoperiti un film sau o carte, sau sa va indemne sa explorati Bucurestiul ce ascunde inca o multime de surprize placute. De o astfel de surpriza vreau sa va vorbesc astazi. Poate ca unii dintre voi, care ati ajuns in Baneasa Shopping City ati descoperit deja acest loc, intitulat O51. E un boutique elegant de care m-am indragostit instantaneu, nu numai pentru ca in denumire are inclusa litera O, dar si pentru ca este un magazin dedicat ochelarilor. Iar voi cred ca stiti ca ochelarii sunt accesoriile de care nu ma despart (aproape) niciodata.

Ovidiu Muresanu O51

Ovidiu Muresanu O51

O51/Image Matters este conceput ca un spatiu rafinat, elegant si confortabil care reuneste in oferta sa peste 30 de marci high-end fashion si marci de atelier exclusiviste precum: Cartier, Ellie Saab, Linda Farrow, Dita, Mykita, Lindberg, Oliver Peoples, Dior si alte branduri cu povesti durabile.  Boutique-ul a fost proiectat astfel incat sa ofere un mix de inovatie, marci de lux, design si performanta; mobilier realizat din materiale futuriste, cu detalii de design din cupru, iluminarea subtila a politelor si a produselor, casete special manufacturate pentru display-ul ramelor, ambalaje in ton cu intregul concept.

Ovidiu Muresanu O51

Imaginea conteaza, asa ca O51 isi propune sa ofere oricarui tip de cumparator, fie ca este unul avangardist sau unul de eleganta clasica, ramele de ochelari de vedere sau de soare care sa i se potriveasca perfect. Eu m-am indragostit deja de cateva perechi de ochelari, si abia astept noile colectii, cele dedicate sezonului rece. Ne vedem in curand la O51!

 

LOve,

O.