Pipera, I give you my shirts!

HellO, WOrld!

 

Acum patru ani faceam primul meu drum la mare cu noua mea masina de serviciu, un Beetle bleu, pe care il chema chiar BLU. Ii facusem chiar eu configurarea (avea jenti albe si un minunat plafon din sticla) si abia asteptasem sa il conduc la drum mai lung. Imi amintesc ca era o vreme un pic cam prea calda pentru un sfarsit de Septembrie, iar marea avea o culoare pe care o vezi doar la Mediterana. Eram happy, foarte happy chiar. Eram un corporatist fericit.

Nici nu ma gandeam atunci ca in foarte putin timp o sa am un blog de lifestyle masculin, ca o sa calatoresc si mai mult decat o faceam, ca o sa lansez colectii de haine impreuna cu designeri super-cunoscuti, ca o sa apar la televizor, ca o sa am campanii cu branduri pe care le ador si ca o sa am un shop online, TheStoriesofO.ro . Nope, habar nu aveam atunci de toate astea. L-am parcat pe BLU pe faleza, m-am descaltat si am alergat pe plaja, sa mai incerc inca odata marea, asa, de la revedere.

Dar ce nu-mi imaginam atunci, e ca peste 4 ani o sa ajung sa lucrez in Pipera, in buricul corporatisumului romanesc. Si ca o sa prefer sa merg la job cu metroul, pentru ca am reusit sa fac o data, cu masina, 2 ore jumatate pana acasa. Si nu stau in Brasov.

Ovidiu Muresanu Office

Ovidiu Muresanu Office

Ovidiu Muresanu Office

Ovidiu Muresanu Office

Ovidiu Muresanu Office

Ovidiu Muresanu Office

De sase luni ies aproape in fiecare zi de la metrou in Pipera si salivez trecand pe langa covrigii calzi de la Georgiana. Alerg spre birou, ca sa nu intarzii la sedinta, sau ma opresc sa beau un airan la Divan. Si mi-am dat seama uitandu-ma in jur, mai ales seara, cand toti asteptam inghesuiti metroul pe peronul ala cam prea mic pentru cate mii de corporatisti suntem noi, ca fiecare dintre noi avem un vis la care lucram cate putin in fiecare zi. Care poate sa aiba sau nu legatura cu corporatia cu birouri open space unde mergem in fiecare zi. Si pe care nu-l abandonam. Poate ca unii dintre voi nu l-au definit inca prea bine, poate ca prinsi intre excell-uri si meetinguri si forecasturi nu mai aveti asa mult timp sa visati, dar sunt sigur ca visul ala e acolo. Si ca intr-o zi o sa-l prindeti de un picior si nu o sa-l mai lasati sa fuga. Uite, pe mine visul asta, pe care nici nu mi-l imaginam acum patru ani, m-a ajutat ca astazi sa ajung sa lansez o colectie de camasi. Camasi pentru toti corporatistii care isi urmeaza visurile. Si pe care le gasiti de azi pe shop-ul meu: TheStoriesofO.ro. si pe Pineberry.ro.

 

Colectia The Stories of O. X Pineberry include

The Stories of O X Pineberry

LOve,

O.

Leave a reply