HellO, WOrld!

 

Azi sunt tare bucuros sa va vorbesc despre un proiect tare frumos, realizat de cativa prieteni dragi mie: Noemi Meilman, Oana Botezatu, Robert Ratiu, Ioana Dumitrescu si Horatiu Oltean. Si care nu imi sunt doar prieteni buni, dar sunt si extraordinar de creativi, iar acum au reusit sa ne pregateasca o surpriza superba. Asa ca daca deja ati inceput sa cautati cadouri de Craciun, lumanarile “Scents of Magic Cities”, realizate de ei, ar putea fi exact ceea ce aveti nevoie.

CLUJ copy

VAMA VECHE copy

SIGHISOARA copy

“Proiectul Scents of Magic Cities se lanseaza in premiera cu cinci arome pentru cinci orase care ne-au inspirat: Sinaia, Vama Veche, Cluj-Napoca, Sighisoara si Herculane. Sinaia miroase a brad si Vama Veche miroase a apa sarata. Cluj Napoca miroase a castane coapte si Sighisoara, a turta dulce. Iar Herculane va fi mereu o poveste cu statui si case desprinse din povestile marilor scriitori romani, cu arome de vanilie si scortisoara. A fost destul de greu sa alegem prima serie din Scents of Magic Cities, dar credem cumva ca toate cele cinci reprezinta povestea fiecaruia dintre noi. Pentru ca povestea noastra este continuarea povestii parintilor si bunicilor nostri”, spun cei cinci prieteni creativi.

Favoritele mele sunt Cluj-Napoca (evident), Vama Veche si Sighisoara.

Lumanarile sunt din ceara naturala de soia 100%, o ceara eco-friendly si netoxica, sunt turnate manual în Romania si sunt facute in serie mica, in piese din sticla reciclata produse de Atelier Stycle. Timpul de ardere al unei lumanari este de 56 de ore.

Lumarile se vand individual, la pretul de 65 de Lei sau in set de 5, la pretul de 290 de Lei, pe site-ul www.cupcandle.ro.

Credit foto: Radu Chindriș

#ScentsofMagicCities

 

LOve,

O.