… Something Borrowed, Something Blue. Si nu, nu ma pregatesc de nunta, dar outfitul meu de astazi include toate aceste elemente. #marryme #LOL

I wear Molecule-F Tee, Stop & Wear vest, Scotch&Soda trousers, Bensimon sneakers, Oakley sunglasses, Kogayon bracelets

Insa despre cu totul altceva vreau sa va vorbesc eu astazi, pentru ca m-am saturat de avalansa de cladiri vechi (eventual monumente istorice) puse la pamant sau lasate in paragina de proprietari/autoritati in Bucuresti.
Aici totul pare ca se prabuseste, desi niciun cutremur puternic nu a mai zguduit capitala de ceva ani buni. In schimb, cu cateva mici exceptii, cladiri simbolice, de o frumusete ce acum ni se pare imposibil de atins, sunt la limita colapsului. Pe strada Brezoianu si pe Constantin Mille stau adunate marturii ale unei istorii superbe a Bucurestiului, cladiri pe care le urmaresc de cel putin 10 ani cum asteapta prabusirea. Asa cum altele au disparut deja, din nepasarea sau, de cele mai multe ori, din interesul autoritatilor. Si desi PRO TV a inceput o campanie care ne vorbeste de casele frumoase ale Romaniei, emisiunea pare sa ocoleasca deocamdata Bucurestiul, indreptandu-si ochiul curios doar asupra unor sate superbe de prin Ardeal. Astept sa ajunga si pe strada Constantin Mille, sa aflu de ce Hotel Palas e in paragina de atatia ani, sau de ce Teatrul de vara Capitol nu poate fi redeschis, pentru ca sunt sigur ca ar putea deveni usor vedeta salilor de cinema din Bucuresti. Asta ca sa nu spun nimic de cladirea Universul, sau de minunate vila din apropierea ei, a carei fatada cu un basorelief splendid este pe cale sa se naruiasca cu totul. Si ma intreb de ce?
Ne dorim cu adevarat numai beton si sticla? Visul nostru este sa traim inconjurati doar de nou, fara niciun pic de istorie, de poveste? Nu cred.
Cred ca avem nevoie de vechi asa cum avem nevoie si de nou.. Si de ceva albastru. Si poate, de ceva imprumutat.

 #saveBucharest

Love,
O.

Proiectul Friday is in LOVE with O. e realizat in colaborare cu Molecule F  

Photography:  Serban Gheorghiu 
Hair Style: Robert Both Studio