HellO, WOrld!

Mai toti imi stiti pasiunea pentru rame de ochelari, fie ele de soare sau vedere, asa ca cei de la Ray-Ban mi-au facut o surpriza placuta si m-au anuntat de lansarea unui nou model. Asta dupa ce anul trecut m-am rasfatat cu editia aniversara a celebrului model Wayfarer, realizata din denim, cu care ma vedeti in poza de mai sus. Iar in 2016, Ray-Ban anunta lansarea unui nou model de rame, “Clubround” care vor deveni, mai mult ca sigur, la fel de legendare.

rb3

De la modelul Aviator lansat in 1937, Ray-Ban a surprins in fiecare an cu noi materiale si tehnologii, pastrand insa forma clasica. La inceputul anilor 50, Ray-Ban adauga in portfoliu un nou model – Wayfarer, purtat de James Dean in filmul Rebel fara cauza, in 1955. In anii 60 se contura modelul Clubmaster, cele trei devenind modelele iconice ale brandului.

Anul acesta a venit randul modelului Clubround, cu un design unic care poate defini viitorul Ray-Ban. Creat pentru intelectualii moderni si pentru creativii boemi, noul model este disponibil atat in varianta de ochelari de soare, cat si rame pentru ochelarii de vedere. Modelul este deja apreciat la Hollywood, actrita Jessica Alba fiind recent vazuta purtand o pereche de ochelari de soare din noua colectie.

rb2

Noul model Ray-Ban Clubround va fi disponibil si in Romania in curand, in magazinele de specialitate. Dar stati pe aproape, va voi anunta cand se va intampla asta, pentru ca si eu abia astept sa imi iau noul model de ochelari Ray-Ban. De fapt, e posibil sa ma vedeti si cu ochelari de soare, dar si de vedere, din modelul Clubround, pentru ca este exact genul de rame care ma avantajeaza cel mai mult! See you soon!

 

LOVE,

O.