HellO, WOrld!

 

Am niste super vesti pentru voi! Asa ca uitati un pic de iarna, coduri galbene/portocalii, ninsori, viscol si ger si faceti un exercitiu de imaginatie. Inchideti ochii si teleportati-va virtual intr-o superba zi de August, la un festival de muzica unde sunt prezenti toti prietenii tai. Va distrati, ascultati formatiile favorite si va bucurati de soare si locul ala absolut senzational.

OK, acum puteti deschide ochii. Pentru ca visul vostru o sa devina realitate. In cel mai fierbinte weekend din luna August, undeva aproape de mare, pe malul Dunarii, va avea loc prima editie a festivalului Spellground! 72 de ore de muzica non stop, 3 scene, super trupe si super artisti care te vor vraji, la propriu, pe tine si pe prietenii tai. In apropiere de Cetatea Capidava,  la 160 de km/ 1 ora si jumatate de Bucuresti sau 65 de km/ 40 minute de Constanta, pe Autostrada Soarelui, se afla destinatia de bifat a acestei veri. Eu abia astept sa ajung acolo si sa fiu vrajit! Da, pentru ca organizatorii sunt siguri ca Spellground Will Put A Spell On US, iar un teritoriu neatins de 12 hectare va prinde viata in perioada 12 – 14 August si se va transforma in locul unde distractia, relaxarea, fericirea nu au termen de comparatie. Si pentru ca stiu ca sunteti curiosi sa aflati ce artisti veti putea asculta la Spellground, organizatorii ne-au comunicat deja primele nume din line-up-ul festivalului. Si avem asa:

 

Spellground Festival anunta FIRST LIVE ACTS:
Oscar and The Wolf| Amber Run|Crew Love: Soul clap, Wolf and Lamb, Pillow Talk|
Robin and The Backstabbers|Les Elephants Bizzares|Byron| Karprov Not Kasparov|Loungerie II| The Brad Pitts|

 

 

Desigur, acesta este doar inceputul! Urmeaza un nou val de artisti, insa m-am grabit sa va dau primele detalii despre festivalul Spellground pentru ca sunt sigur o sa va doriti sa fiti si voi acolo si de aceea nu trebuie sa ratati primele abonamente puse in vanzare incepand de astazi, la un super pret.

Da! Primele abonamente pentru Spellground Festival sunt puse in vanzare pe www.eventim.ro si in reteaua de distributie Eventim, iar primele 2000 de abonamente pe toate cele 3 zile de festival vor costa doar 200 lei + taxe. Eu vreau sa imi iau chiar azi biletul pentru festival. Mai ales ca mi se pare super tare ca voi avea 3 zile de vacanta intr-un loc spectaculos, unde nu am ajuns niciodata si unde sigur voi fi insotit de o multime de prieteni. Vom avea la dispozitie un camping, pentru toate cele trei zile de festival, o multime de activitati interactive, asta pe langa muzica ce se va auzi non stop de pe cele trei scene. Organizatorii vor sa fie siguri ca ne vom simti super bine si nu ne va lipsi nimic, asa ca nu vom gasi aici un Supermarket, un Punct Medical, ATM, vestiare gratuite, puncte de alimentare pentru electronice si zone de chill&lounge. Suna senzational toate aceste vesti si cred ca va fi primul festival unde ma voi simti ca afara. Pentru ca am fost anul trecut la Lollapalooza, la Berlin,  si stiu ca imi doream sa vad ceva asemanator si in Romania. Un festival de muzica “adevarat”! Abia astept sa ma las vrajit de Spellground!

Stati pe aproape, o sa revin curand cu alte noutati si vesti bune despre acest festival!

LOve,

O.