HellO, WOrld!

Incerc sa profit de toamna asta blanda ca sa imi continui cat mai mult timp sesiunile de antrenament in parc, combinandu-le cu cele din sala.  Dupa cum vedeti, Superman nu ma scapa din ochi si incercam sa obtinem rezultate cat mai bune, prin antrenamente complexe, care sa lucreze cat mai multe grupe musculare la un singur antrenament. Incepem cu o incalzire usoara, pe scarile din Parcul Carol, pe care le urc si le cobor de cateva ori, iar dupa 5-10 minute, incepem antrenamentrul propriu-zis.

Cum arata cel de azi, vedeti mai jos:

Ovidiu Muresanu Superman

Ovidiu Muresanu Superman

Ridicari cu gantera in fata. 4 Seturi a cate 20 de repetari. Este un exercitiu foarte bun pentru umeri.

 

Ovidiu Muresanu Superman

Ramat din picioare cu elastic. Se executa lent, 4 Serii a cate 20 de repetari. Un exercitiu bun pentru spate, dar si pentru biceps.

 

Ovidiu Muresanu Superman

Genuflexiuni cu banda elastica. 4 Serii a cate 15 repetari. Se executa incet, cu izometrie in pozitie flexata, timp de 25 de secunde. O sa vi se para un pic greu la inceput sa stati nemiscati in pozitia respectiva, mai ales la ultima serie, insa o sa va ajute la cresterea mesei musculare. Puteti folosi o banda cu elasticitate mai mare la inceput, daca nu sunteti obisnuiti.

Apoi putem face flotarile in plan inclinat, pe scari, cate 4 Serii de cate 10 flotari, coborand cate o treapta la fiecare serie, cum vedeti in prima imagine din articol.

Ovidiu Muresanu Superman

Flotari cu unul din picioare ridicat. E un exercitiu care, in afara ca ajuta la dezvoltarea pectoralilor, necesita si concentrare si o buna coordonare. 4 Serii a cate 15 repetari.

 

Ovidiu Muresanu Suoerman

Genuflexiuni, din nou cu izometrie. 4 Serii a cate 20 de repetari.

 

Vi se pare un antrenament greu? Va spun eu ca nu e chiar asa, puteti sa-l faceti in 30-40 de minute si e excelent pentru tonifierea tuturor grupelor musculare. Desigur, puteti face mai putine repetari, daca nu reusiti numarul de seturi pe care l-am mentionat eu. Insa e foarte important ca va antrenati in aer liber, ceea ce o sa va ajute si la cresterea tonusului si o sa va deconecteze mult mai usor de la problemele si stresul de zi cu zi. Iar pentru antrenamentul asta nu aveti nevoie decat de o gantera, un extensor si de o banda elastica. Primele doua le gasiti  de cumparat la Decathlon, iar banda elastica o puteti achizitiona online, de la Kettler. Nu lasati iarna sa nu va prinda in forma, profitati de posibilitatea de a va antrena inca afara, pentru ca sunt o multime de beneficii.

 

Aaa, si mai aveti nevoie de un Superman. Pe il il gasiti pe Facebook, AICI.

I’m ready to #FitMyBody.  You?

 

LOve,

O.

Puteti gasi un alt program de antrenament pregatit impreuna cu Superman, AICI.