HellO, WOrld!

 

Zilele mele arata din ce in ce mai spectaculos in social media. Shootinguri, evenimente, interviuri, fotografii, bilete de avion, intalniri de business, o colectie noua, rezervari la hotel, petreceri, alte intalniri de business, alte evenimente unde trebuie sa arat bine in fotografii. Si sa nu gresesc cu alegerile mele vestimentare, pentru ca da, m-am cam obisnuit deja sa apar tot timpul in topul celor bine imbracati. Eventual, chiar pe podium.

Va dati seama ca nu as putea functiona in ritmul asta daca nu as fi super bine organizat. Daca nu as sti exact care este programul fiecarei zile, ce fel de eveniment nu am voie sa ratez, care este dress-code-ul si mai ales, ce ar trebui sa port, astfel incat sa nu ma repet. Si recunosc, port de multe ori aceleasi piese la evenimente, insa le combin diferit, iar uite asa, par mereu altele. Cum am invatat sa fac asta? Pentru ca intotdeauna mi-au placut provocarile. Dar si mai mult, mi-a placut sa fiu intotdeauna, in orice situatie, cea mai buna versiune a mea. Fie ca vorbesc de felul in care ma imbrac la evenimente, de profesionalismul in relatiile de business, de sedintele foto pentru blog sau de locurile incredibile in care ajung in calatoriile mele, vreau sa fiu sigur ca in fiecare situatie sunt cel mai bun din momentul ala. Stiu, suna un pic a infatuare, dar care dintre noi nu avem aceasta dorinta de a da ce e mai bun? De a arata cel mai bine? De a fi cel remarcat din echipa?

Iar eu reusesc sa fac asta, fiind intotdeauna pregatit pentru orice situatie. Am outfiturile care sa ma ajute, in orice ocazie, fie ca ies cu prietenii la film, fie ca merg la sala sau in vacanta, fie ca trebuie sa particip seara la o gala care impune un dress-code Black Tie.

Colaj 1

Colaj 3

Syoss Men Ovidiu Muresanu

Syoss Men Ovidiu Muresanu

Insa nimic nu ma poate face sa ma simt mai bine, si sa imi dea promisiunea unei zile in care sa fiu din nou cea mai buna versiune a mea, decat produsele de ingrijire a parului din noua gama a SYOSS Men, care sunt potrivite pentru oricare din situatiile pe care vi le-am descris mai sus. Oricat de grea si aglomerata imi e agenda unei zile, faptul ca parul meu arata bine, imi schimba atitudinea si ma face mult mai increzator.  Pentru ca da, toata lumea stie ca atitudinea conteaza mult mai mult decat hainele pe care le porti. Uite ca acum v-am divulgat un secret, dar am facut-o spre binele vostru, pentru ca sunt sigur ca si voi vreti sa fiti cea mai buna versiune a voastra. Si acum e atat de simplu, cu SYOSS Men!

Syoss Men Ovidiu Muresanu

Processed with RNI Films. Preset ‘Agfacolor 40’s Aged’

In plus, daca te inscrii in campanie, poti castiga niste experiente senzationale, despre care poti citi mai multe pe site-ul IloveSYOSS.ro

Eu iti tin pumnii si iti doresc ca in fiecare zi sa fii cea mai buna versiune a ta, cu ajutorul SYOSS Men. Good luck!

 

LOve,

O.

tagged in SYOSS, SYOSS Men