HellO, WOrld!

 

Trebuie sa recunosc, am fost un pic cam neincrezator atunci cand mi-am cumparat prima pereche de JoggJeans de la Diesel. Abia ce lansasera acest model si vanzatoarea a facut ceva eforturi sa ma convinga ca o pereche de pantaloni din denim poate sa fie atat de confortabila incat sa nu iti mai vina sa o dai jos nici macar cand dormi. Din fericire, dupa ce i-am probat, mi-am dat seama ca nu mai pot sa ma despart de ei.

Nu stiu de cate ori am dormit imbracat in perechea mea de JoggJeans, dar sigur mi s-a intam  asta, pentru ca desi la exterior arata ca niste pantaloni din denim, in interior materialul este ca cel al unor pantaloni de trening. Pentru ca sunt atat de confortabili, Diesel a ales ca pentru campania Preview Toamna/Iarna  sloganul “The Jeans of Your Dreams”, cu visualuri in care personajele dorm imbracate in perechea lor favorita de JoggJeans.

Diesel WRITER_DP (1)

Diesel THAVAR-NE 0684W (Male) - 1336 lei

Ovidiu Muresanu Wall

Daca va tenteaza sa aveti si voi in garderoba acesti jeans super confortabili, atunci sa stiti ca ii gasiti in magazinele Diesel, atat in variantele pentru barbati, cat si pentru femei. Sweet dreams!

LOve,

O.