HellO, WOrld!

 

First of all…trebuie sa va spun ca daca ajungeti vreodata sa locuiti in castelul asta, atunci sa stiti ca v-a pus Dumnezeu mana in cap. Sau Bachus, pentru ca e enorm de multa vita de vie in jur, si mi se pare un zeu mai potrivit. Deci vin. Asa i-am spus lui Tudy, si asa s-a si intamplat. Am venit pentru prima data pe domeniul Jidvei, la castelul Bethlen Haller. Am facut vreo 7 ore  cu un microbuz (stiu, puteam ajunge in Grecia in timpul asta),insa a meritat, pentru ca am cazut lat in cel mai pufos pat posibil, dupa cina stropita din greu cu soiuri de vin alb + mult vin spumant. Jidvei.

Iar dimineata m-am trezit asa. Cu imaginea de mai jos in fata ochilor. Not bad, mi-am spus, probabil am murit in somn si am ajuns in rai. Ceea ce este foarte probabil sa se intample. Mai ales partea cu raiul. Anyway, se pare ca de fapt ajunsese o zana buna la castel, peste noapte, care a facut un fel de vraja si m-a transformat in lordul castelului. Un gentleman desavarsit ca mine si-a implinit in sfarsit destinul, mi-am zis, pregatindu-mi papionul din noua colectie The Stories of O., si frumosii mei butoni marcati cu initialele mele.

Ovidiu Muresanu Bowtie

Ovidiu Muresanu Bowtie

Asta e unul din locurile mele preferate din castel. As scrie aici scrisori catre domnite si domni de peste mari si tari, si as citi Flaubert si Dickens.

Ovidiu Muresanu Bowtie

Aici ma gandeam la programul incarcat al zilei: inspectat domeniul, degustat vin, incercat preparate culinare delicioase, siesta, apoi pregatirea pentru cina si balul.

 

Ovidiu Muresanu Bowtie

Da, ador noua mea colectie de papioane!

 

Ovidiu Muresanu Bowtie

Si totusi, unde e Tudy? Cum sa ma descurc singur cu atatea pe cap?

 

Ovidiu Muresanu Bowtie

Uite-l! A aparut! Acum putem trece la treaba. Cheers!

 

Ovidiu Muresanu Bowtie

Da, se munceste din greu la castel. Dar merita!

 

Ovidiu Muresanu Bowtie

Cred ca imi sta stramb papionul. Ar trebui sa verific.

 

Ovidiu Muresanu  Bow Tie

Am si bodyguarzi.

 

Ovidiu Muresanu Bow Tie

Scara secreta. Are cateva sute de ani!

 

Ovidiu Muresanu Bow Tie

Gata, sa inceapa balul! I’m ready!

Cam asa aratat ziua mea la castel. Mai aveam cateva imagini si de la bal, insa multi invitati au venit incognito, asa ca va trebui sa le pastrez doar pentru mine. Insa va pot spune ca ne-am simtit senzational, am dansat pe muzica live, am mancat numai delicatese de peste mari si tari, iar desertul a fost un sorbet de sampanie absolut divin! Eu mi-am ales acest outfit de ceremonie Cacharel la care am adaugat, asa cum v-am spus, butonii mei personalizati si papionul din noua mea colectie The Stories of O., pe care am realizat-o impreuna cu talentata mea prietena, Madalina Spirleanu. Gasiti toata colectia chiar AICI.

V-am spus, daca o sa ajungeti vreodata la acest castel, o sa traiti una din cele mai frumoase experiente ever! Mie imi pare rau ca s-a terminat atat de repede, insa am ramas cu niste amintiri senzationale!

 

LOve,

O.

Photo: Alex Damian, arhiva personala.