HellO, WOrld!

 

M-ati vazut? Da, da, am aparut iar la TV! De data aceasta am fost invitat in rubrica saptamanala a Mirelei Bucovicean,  “Molecula de Succes”, din emisiunea “Prietenii de la 11”, de pe Antena 1.  Am avut niste mega emotii, dupa cum o sa vedeti mai jos, dar pana la urma totul a iesit  super bine! Diana Moldovan si Florin Ristei au fost niste gazde mega cool, iar eu le-am povestit despre colectiile de tricouri pe care le-am lansat impreuna cu Marina Moldovan de la Skin Deep, dar si despre calatoriile mele.  Nu va mai retin, mai bine vedeti prestatia mea mai jos.

Ovidiu Muresanu Molecula de Succes

Vreau sa ii multumesc inca odata Mirelei pentru aceasta ocazie si sa va spun ca toate colectiile de tricouri The Stories of O. X Skin Deep le gasiti in Molecule F Concept Store din Promenada Mall, dar si pe Molecule-F.com. Si desigur, si pe shopul meu online: TheStoriesofO.ro !

Ovidiu Muresanu Molecula de Succes

Sper sa ne revedem curand si la TV! Promit ca data viitoare o sa-mi stapanesc mai bine emotiile :)) Pe Mirela si invitatii sai ii puteti revedea in fiecare marti, in jurul orei 12, la “Prietenii de la 11”.

LOve,

O.