« There can be nothing without love. When you wake up in the morning, you need to know that somebody else is waking up, thinking of you.» Giorgio Armani

HellO, WOrld!

Despre dragoste vorbeste noua creatie Armani. Sunt de fapt doua parfumuri ce se completeaza, comunica si vorbesc unei intregi generatii despre puterea dragostei. Se numesc Stronger With You si Together with You, si la lansarea acestora in Romania am fost invitat sa vad cele trei scurt metraje ce le prezinta povestea.

IMG_0193_adjust_TiberiuRahau

Ovidiu Muresanu Emorio Armani

Inima acestor parfumuri este iubirea care te face sa te simti invincibil si pentru care nu exista limite sau obstacole. Because it’s You – parfumul pentru ea si Stronger with You – parfumul pentru el, sunt emblemele noii linii de parfumuri Emporio Armani, dedicata celor care se simt liberi sa creeze, sa traiasca si sa iubeasca.  Iar cele trei filme de mai jos arata exact aceasta poveste, in trei versiuni diferite.

Together We Can Fly

Together We Touch The Sky

Together We Are Unstoppable

Noi am putut sa le urmarim intr-o seara blanda de vara, dupa un apus de soare splendid pe care l-am admirat de pe terasa Deschis Gastrobar. Impreuna cu alti bloggeri, influenceri si editori de beauty am avut ocazia sa mirosim in premiera cele doua arome ale parfumurilor Emporio Armani.

Ovidiu Muresanu

Trebuie sa recunosc ca mi-a placut foarte mult ideea acestei campanii si conceptul care te indeamna sa combini cele doua arome astfel incat sa obtii parfumul care te reprezinta cel mai bine. Pentru ca Together with You si Stronger with You pot convietui doar impreuna, la fel cum si o poveste de dragoste are intotdeauna doua personaje.

Armany Beauty

Impreuna cu Sorina si Mikael Fredholm si cu Vladimir Draghia

 

Armani Beauty

IMG_0295_adjust_TiberiuRahau

Am ras mult. Ne-am simtit super bine, clar!

 

 

LOve,

O.