HellO, WOrld!

 

Tommy Hilfiger anunță lansarea colecției capsulă THFLEX Rafael Nadal Edition. Cu un stil modern de croială a costumelor și cămășilor, această colecție este cusută cu precizie prin folosirea țesăturilor italienești inovatoare, concepute pentru performanță. Croielile sunt inspirate de Rafael Nadal, ambasadorul global al brand-ului Tommy Hilfiger, și de căutarea costumului care sa fie în același timp sofisticat și elegant, dar totodată foarte permisiv mișcării, confortabil și ușor de purtat în călătorii.

TAIL_GL_NADAL_03_SP16_150_RGB

Gândită pentru performanță și croită pentru lejeritate în mișcare, colecția capsulă include o selecție exclusivistă de costume la unul și la două rânduri de nasturi. Aceste piese sunt fabricate folosind materiale italienești de înaltă performanță care îmbină croieli sofisticate cu finisaje inovative. Rezultatul este o elasticitate sporită ce garantează un grad ridicat de confort, păstrând în același timp o senzație compactă la atingere și capacități anti-șifonare, chiar și după o purtare îndelungată. O procedură specială ajută materialul să respire, fapt ce produce reglarea temperaturii corporale.

Tommy Nadal Butch Rhames Suit

“Inspirate de Rafa însuși, croielile combină stilul nostru estetic vestimentar cu țesăturile performante – este vorba despre stilul modern de mișcare, păstrând o precizie a croiului și a funcționalității” – declara Tommy.

Colecția THFLEX  Rafael Nadal Edition include, de asemenea, și o ediție limitată de cămăși în șase modele, disponibile în nuanțe de albastru și alb, cu carouri sau dungi, și o cravată din mătase în culorile emblematice Tommy Hilfiger, albastru marin, roșu și alb, având iconicele dungi diagonale.

Campania publicitară Tommy Hilfiger Tailored îl are ca element central tot pe Nadal care se va confrunta într-un meci de tenis cu miză mare în timp ce poartă THFLEX, demonstrând astfel capacitățile costumului privind libertatea în mișcare, versatilitatea și confortul.

NADAL_SP16_VIDEO_STILL_13_150_RGB

Nu mai lungesc povestea si va zic atat, colectia  va fi disponibilă în magazinele Tommy Hilfiger chiar din aceasta primavara. Asa ca astept sa probez in costum THFLEX!

 

 

LOve,

O.