HellO, WOrd!

Dupa cum bine stiti, vacanta mea de iarna de anul trecut a insemnat paradisul tropical din Tenerife, cu tot ceea ce presupune el: plaje, nisip, palmieri, mult soare si aventuri fabuloase. Asa cum va povesteam, e al doilea an cand incerc sa plutesc macar pentru cateva secunde pe val. Da, da am luat lectii de surf, iar de data asta m-am simtit de-al locului. Si am fost teribil de deprimat in momentul in care a trebuit sa plec de acolo.

Insa sunt recunoscator ca am avut parte de o asemenea vacanta, in care mi-am incarcat bateriile, iar toata energia pe care inca o resimt este datorata acestui loc minunat:  de la culorile insulei, albastrul apei, verdele palmierilor, culorile fructelor si ospitalitatea locala, toate au creeat cadrul unei vacante de vis. Acum ca retraiesc aceste momente, se reinstaleaza aceea stare de liniste specifica vacantei.

MSW_GL_01_SP16

Totusi ceva lipsea, nici nu va puteti imagina la ce ma refer…Uitandu-ma la campania globala pentru sezonul de primăvară 2016, Wish You Were Here a celor de la Tommy Hilfiger, am avut un mic indiciu. Nu-mi dadeam seama nici eu despre ce era vorba, pana cand am aflat de noile articole vestimentare din aceasta colectie si care a fost sursa lor de inspiratie.  Ei bine, Tommy Hilfiger spune ca este indragostit de insulele tropicale unde prefera sa isi petreaca vacantele (cat de mult semanam, nu-i asa?), si de aceea colectia pentru aceasta primavara este inspirată de stilul de viață relaxat caraibian. A rezultat o colectie care combină experiența relaxantă și liniștită din insule cu o reinterpretare sofisticată, fiind o redare a unui stil iconic de vacanță la cel mai înalt nivel.

Deja stiu ca mi se potriveste si ca ma vor insoti in urmatoarele vacante pe care le astept cu nerabdare!

LOve,

O.