HellO, WOrld!

 

Tommy Hilfiger anunta un nou show WOW in seria celebrelor deja prezentari TOMMYNOW “See now, buy now”. De data aceasta e vorba de colectia de toamna TommyXZendaya, colaborarea de succes intre brandul american si actrita deja celebra din serialul Euforia, despre care am scris deja AICI.

TH_FA19_TommyXZendaya_Lookbook_Look34

,,Suntem mandri sa punem in scena un spectacol care este de fiecare data unic fata de ceea ce a vazut industria noastra si dialogul important pe care il sustine. Am fost incantat imediat ce am aflat sugestia făcuta de Zendaya de a aduce TOMMYNOW in Harlem, intrucat continuam sa celebram diversitatea si incluziunea in centrul colaborării noastre si in ADN-ul brand-ului”, spune Tommy Hilfiger despre show. De altfel, TOMMYNOW se intoarce cu ocazia asta din nou la New York, unde a debutat in toamna lui 2016.
Show-ul va avea loc Duminica, 8 Septembrie, ora 8.30 PM Est (3.30 – ora Romaniei), la legendarul Apollo Theatre din Harlem. Acetsa a gazduit unii dintre cei mai cunoscuti artisti, inclusiv Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Patti LaBelle si The Supremes. Evenimentul va fi completat de un twist cinematic in stilul Harlem al anilor ’70, aducand simtul increzator, estetic al actriței Zendaya si spiritul optimist catre spectatorii de la fata locului, dar si virtual in întreaga lume. Si da, o sa puteti sa vedeti show-ul TOMMYNOW chiar aici, LIVE.

TOMMYNOW continua sa functioneze ca un incubator pentru inovatie, aducand activari unice care inspira audienta de la eveniment si din intreaga lume. In acest sezon, Tommy Hilfiger introduce o experienta VR online de cumparare care elimina necesitatea utilizarii castilor. Bazandu-se pe tendinta de crestere a experientei de cumparaturi prin tehnologia VR, este pentru prima data in industrie cand o astfel de experienta VR bazata pe sistemul web este introdusa la o asemenea scara. Functia VR este disponibila via tommy.com desktop si mobile si ofera publicului din intreaga lume un acces fara precedent la spectacolul TOMMYNOW de la Apollo. Utilizatorii pot vizita un magazin pop-up virtual, pot naviga printre produsele de pe rafturile din culise si pot cumpara tinutele prezentate de modele. Etichetele de cumparaturi afisate pe fiecare produs redirectioneaza catre cumpararea produselor in propriul mediu de e-commerce. In ziua evenimentului, camere de 360o amplasate in locatiile imaginilor VR, in Apollo Theater, vor transmite fluxuri live pentru experienta. Acestea vor oferi o fereastră în timp real în lumea TOMMYNOW pe parcursul serii din diverse unghiuri inclusiv covorul roșu, culisele și primele randuri.

Va astept duminca noapte, sa urmarim impreuna prezentarea WOW pregatita de Tommy Hilfiger.

 

LOve,

O.