HellO, WOrld!

 

Una din cele mai asteptate prezentari de moda ale sezonului va avea loc in acest weekend, mai precis duminica, atunci cand toata atentia ne va fi concentrata pe prezentarea unei noi colectii Tommy Hilfiger: TommyXLewisXH.E.R. Daca deja Lewis Hamilton si Tommy Hilfiger sunt deja la a 4-a colaborare, cu ocazia acestei noi colectii au invitat-o si pe artista cunoscuta sub numele de H.E.R. sa li se alature. Astfel a rezultat o colectie care celebreaza notiunea de “Style For All”, prin care se doreste ca moda sa inlature orice fel de bariere ce tin de diferentele de varsta, sex, etnie sau corp.

SP20_LEWISxH.E.R._04_72_sRGB

In plus, peste 75% din piesele noi colectii contin elemente care sunt sustenabile si prietenoase cu mediul, o tendinta in care brandul Tommy Hilfiger doreste sa se implice activ. Paleta de culori monocrome este pusa in evidenta cu insertii de galben neon, albastru, portocaliu si rosu, iar logo-ul iconic tip steag TOMMY HILFIGER este completat cu imprimeuri ,,Loyalty” in stil graffiti. Astfel, duminica seara, incepand cu ora 22.00, vom putea urmari impreuna in transmisiune live, chiar aici pe blogul meu, prezentarea acestei noi colectii Tommy Hilfiger, care sunt sigur ca va fi WOW, si se va transforma intr-un adevarat show. Locatia aleasa este una super speciala, si e unul din locurile mele favorite din Londra, respectiv Muzeul TATE Modern.

Eu abia astept sa vad aceasta prezentare, si sunt sigur ca si voi, asa ca va astept aici, duminica, incepand cu 10 seara, pentru a ne ocupa locurile in front row.

 

LOve,

O.