HellO, WOrld!

 

Cui nu ii plac masinile frumoase? Si mai ales o masina Mercedes AMG? Cred ca nu exista nimeni. Iar cei de la Tommy Hilfiger a inteles asta si s-au asociat cu celebra echipa de Formula 1, Mercedes-AMG Petronas Motorsport si au lansat o colectie capsula care sa reuneasca valorile celor doua branduri super cunoscute. TOMMYxMercedes-Benz îmbină moștenirea clasică americană cool a brandului TOMMY HILFIGER cu expertiza tehnică inovatoare a celor ce sunt de cinci ori Campioni Mondiali Formula 1. Are piese cool, inspirate din sportul pe circuit, si sunt sigur ca o sa va placa aceasta colaborare a celor doua branduri.

TH_SP19_TommyXMercedes AMG Petronas_Lookbook_Look01_Detail01

TommyXMercedesBenz

Tommy X Mercedes Benz

TH_SP19_TommyXMercedes AMG Petronas_Lookbook_Look11

Tommy X Mercedes Benz

Colecția capsulă pentru bărbați TommyXMercedes-Benz prezintă stiluri atemporale, inclusiv pantalonii chino, jacheta bomber și jeans la care s-au adăugat elemente funcționale, precum finisaje pentru controlul climatului și fire textile rezistente la îndoire într-o paletă de roșu, alb și albastru subliniată cu gri și negru. Banda-semnătură TOMMY HILFIGER este reinventată într-o
manieră minimalist, amplasată pe fermoare metalice, mici detalii și pe linia glugii, în timp ce liniile albastru pop adaugă un twist neașteptat lookului classic. Colecția este simplă și sofisticată, dedicata barbatilor. O puteti gasi in magazinele TOMMY HILFIGER selectate.

 

LOve,

O.