HellO, WOrld!

 

Inceputul toamnei mi se pare cea mai frumoasa perioada a anului, pentru ca ne intoarcem cu totii din vacante si atunci, cu bateriile incarcate, lumea pare mult mai efervescenta si mai spectaculoasa. Acum se anunta cele mai importante schimbari in garderoba, iar colectiile de toamna abia isi asteapta cumparatoarele si cumparatorii. Iar pentru acest sezon, Tommy Hilfiger anunta o noua colaborare cu ambasadoarea brandului, Zendaya, impreuna cu care lanseaza o noua colectie dedicata femeilor: TommyXZendaya!

TH_FA19_TommyXZendaya_Lookbook_Look11

TommyXZendaya

TommyXZendaya

TommyXZendaya

Asa cum ne-a obisnuit, TommyXZendaya celebreaza siluetele emblematice ale anilor 70, combinate cu coolnes-ul specific brandului Tommy Hilfiger. Colectia redefineste curentul power dressing pentru femeia moderna, paleta sa coloristica monocroma imbinandu-se cu nuante visinii si metalice, asa cum ati vazut mai sus. Materialele ca blana artificiala, pielea, catifeaua, la care se adauga detaliile din metal argintiu, dau colectiei TommyXZendaya o nota de lux. Imprimeul tip houndstooth înnobilează trenciul atemporal, sacoul pe talie și pantalonii largi, in timp ce grafica amintind de constelatii, precum si imprimeurile tip leopard si sarpe adauga o nota jucausa fustelor maxi și rochiilor petrecute.De la îmbracaminte si accesorii, la costume de baie si lenjerie de corp, colectia colaborativa TommyXZendaya
Toamna 2019 este puternica si increzatoare, reimaginand stiluri definitorii pentru aceste timpuri
cu o nota indrazneata.

Look-ul meu preferat din colectie este cel de mai jos, pe care abia astept sa il regasesc in magazinele selectate, incepand cu 7 Octombrie. Lansarea colectiei va avea insa loc la New York, in cadrul Fashion Week, pe 8 Septembrie, intr-un super show! Prezentarea o veti putea urmari live, chiar atunci, pe blogul meu!

TommyXZendaya

 

LOve,

O.