HellO, WOrld!

 

Cuba este pe lista mea de locuri de vizitat de ani buni, si tot sper sa reusesc sa imi planific o vacanta in tara romului, a trabucurilor excelente si a salsei. Visand la o astfel de experienta am acceptat invitatia celor de la Cellini, cei care sunt distribuitor oficial in Romania al ceasurilor Zenith, de a participa la o Fiesta Cubana, pentru lansarea unui nou model creat de legendara casa elvetiana. Modelul se numeste Zenith Cohiba si este omagiul adus de catre orologierii elvetieni marcii celei mai faimoase de trabucuri din Cuba, celebra Cohiba.

Ovidiu Muresanu Zenith Cohiba

SKY_5691x1

Cohiba si-a inceput productia limitata de trabucuri in anul 1966, exclusiv pentru Fidel Castro si apropiatii sai. Incepand cu anii 1982 marca a devenit comerciala, cu trei editii pentru publicul interesat. Cohiba reprezinta una dintre cele mai de succes companii cubaneze producatoare de trabucuri/tigari, cu peste 50 de ani de existenta si recunoastere la nivel international. Iar Zenith, cu 150 de ani de istorie a excelentei in domeniul orologeriei, a dedicat aniversarii de 50 de ani a Cohiba acest nou model de ceasuri exclusiviste, intitulat El Primero Chronomaster 1969 Cohiba Edition, lansat in Romania de Cellini.

Zenith Cohiba

SKY_5541x

 

Seara a fost una foarte reusita, ne-am delectat cu trabucuri cubaneze de la Cohiba, desigur, si am ascultat muzica din tara lui Fidel Castro in timp ce ne delectam cu cocktailuri cu rom (cubanez, desigur). Ceasurile Zenith le gasiti pe site-ul Cellini, AICI.

 

LOve,

O.