HellO, WOrld!

 

Azi va invit intr-un periplu prin Bucuresti in cateva din locurile de care m-am indragostit in ultima perioada si pe care sper sa va conving si pe voi sa le vizitati. Asta mai ales ca o sa aveti parte de niste preparate delicioase, dar mai ales, super sanatoase – chiar daca intre ele sunt si niste minunatii de deserturi, care o sa va ameninte dieta (asta doar in cazul in care tineti asa ceva) Dar cred ca in viata nu trebuie sa ne ferim de micile bucurii. Si nici de marile bucurii. Cum ar fi ciocolata calda de la VanFruct sau orice de la Babi Soft Serve. Pana la urma, de ce exista antrenorii personali?

VanFruct

 

Ovidiu Muresanu Van Fruct

Ovidiu Muresanu VanFruct

Ovidiu Muresanu VanFruct

Ovidiu Muresanu VanFruct

Da, ciocolata aia calda e divina. Dar asta nu inseamna ca nu puteti incerca si chestii care sa nu aiba mii de calorii, cum ar fi smoothies de fructe sau niste delicioase tartine. Oamenii de la VanFruct sunt super prietenosi, m-am simtit fix ca acasa (doar ca acasa nu am atatea fructe niciodata). Am deja si un colt preferat, la geam. Eu am fost la locatia VanFruct de pe Campineanu, insa mai au inca una pe Mendeleev, dar si un VanFruct Mobil. Ii gasiti si pe Facebook, daca vreti sa stiti mai multe despre ei.

 

Arome

 

Ovidiu Muresanu Arome

Ovidiu Muresanu Arome

Ovidiu Muresanu Arome

Ovidiu Muresanu Arome

Ovidiu Muresanu Arome

La Arome te duci daca vrei sa te relaxezi, sa colorezi, sau sa muncesti intr-un loc foarte cozy. Au si o terasa frumoasa, pe care abia astept sa o descopar la primavara, pentru ca Arome este deschis intr-o superba vila din apropiere de Cismigiu, pe strada Luigi Cazzavillan, la numarul 25. Eu am incercat un sanvis cu branza de capra, nuci si sfecla rosie, dar si o prajitura (cea din poza de mai sus). Ambele au fost foarte bune, iar toti prietenii mei mi-au spus ca tot ce gasesti in meniul de la Arome este super bun. Asa ca sigur o sa mai trec pe la ei. E deschis in fiecare zi intre 10 dimineata si 10 seara, dar daca vreti sa aflati mai multe despre acest loc, ce m-a dus cu gandul la unul din bistrourile mele preferate din Berlin, intrati AICI pe site-ul lor.

Babi Soft Serve

 

Ovidiu Muresanu Babi

Ovidiu Muresanu Babi

Ovidiu Muresanu Babi

Ovidiu Muresanu Babi

Acum ca ati vazut pozele de mai sus, nu prea mai am nimic de spus, sunt sigur. Pentru ca minunatiile astea sunt atat de bune incat daca nu ai ajuns pe Covaci, in fosta locatie de la Atelierul Mecanic, unde acum s-a deschis Babi Soft Serve, ai pierdut jumate din viata. Ma rog, poate nu e chiar asa grav, dar ce fac oamenii de aici sunt niste minuni. Cu multe calorii, e drept, dar toate sunt geniale. Mai ales inghetata aia care vine inconjurata de un nor de vata de zahar. Si briosele. Dar mai bine nu va mai povestesc, va las pe voi sa mergeti si sa vedeti cum e la Babi Soft Serve. Ii gasiti AICI.

MA Bistro

 

Ovidiu Muresanu Unde

Ovidiu Muresanu Unde

Ovidiu Muresanu Unde

E pe lista mea de ceva vreme, si abia astept sa ajung la MA Bistro, pentru ca e un loc despre care am auzit numai de bine. Arata ca un bistro suedez, cu preparate numai unul si unul, asa ca sunt sigur ca o sa ma indragostesc de locul asta. E deschis in Floreasca, intre 10.00 si 18.00, pe Constantin Aricescu nr 50A, si isi spune restaurant cu soul food. Eu abia astept sa-mi bucur din nou sufletul, la MA Bistro!

 

 

 

LOve,

O.

 

Fotografii: Van Fruct, Arome, MA Bistro, Babi Soft Serve, Arhiva personala.