Today Is The Day! The Absolut Transform Day, ca sa fiu mai precis! Iar diseara o sa ma bucur alaturi de toti invitatii la Petrecerea Absolut, de concertul lui Woodkid, un artist pe care il ador! Melodiile lui fac parte din playlistul meu de vacanta, asa cum am scris si AICI, iar videoclipurile lui extrem de elaborate sunt pe primele pozitii in topul meu de anul trecut.

Woodkid vine in Romania la invitatia celor de la Absolut Vodka, pentru a marca noua lor campanie de promovare “Transform Today”. Evenimentul are loc in aceasta seara, la Romaero Baneasa, iar mai multe detalii gasiti AICI. Clipul video filmat de Woodkid pentru aceasta campanie, il gasiti mai jos.

Be Who You Should Be, ne indeamna Woodkid, in spotul de promovare a campaniei “Absolut Transform Today“, pe care il puteti vedea AICI.

Videoclipurile melodiilor lui Woodkid extrase de pe albumul sau, “The Golden Age”, sunt extrem de spectaculoase si de aceea va invit sa le revedeti, ca sa va antrenati pentru concertul de diseara.

Clipul il vedeti AICI.
Videoclipul “Run Boy Run” il vedeti AICI.

 

Superba piesa “I Love You” o puteti asculta AICI.
Cum suna Woodkid in concert, puteti descoperi AICI

Yoann Lemoine este francez si s-a facut cunoscut, inainte sa debuteze ca si cantaret sub numele de Woodkid, ca regizor, ilustrator, producator si compozitor. Printre altele, a regizat videoclipul Lanei del Rey, “Born To Die” dar si al piesei “Teenage Dream” al lui Katy Perry. Concertul sau de la Bucuresti este inclus in programul oficial al turneului sau european, “The Golden Age Tour”.

Mai multe informatii despre turneu, gasiti pe pagina oficiala de Facebook a artistului. Detaliile despre campania “ABSOLUT Transform Today” le gasiti pe site-ul oficial al marcii, AICI, sau pe pagina de facebook a Absolut Romania.

Eu abia astept sa ma transform. Voi?

#TransformToday

Fotografii: Absolut Vodka, Woodkid.