HellO, WOrld!

 

Atunci cand am vazut in backstage pentru prima data piesele colectiei semnate de Erin Beatrice Gregor, gandul m-a dus imediat spre imaginea unei gradini japoneze, unde soarele abia rasare iar la orizont se profileaza maiestuosul munte Fiji proiectat pe un cer de un roz pal. De altfel cred ca asta a si fost ideea colectiei intitulate “Connecting to”, pentru ca uite, reuseste sa ne conecteze cu momente, locuri sau chiar amintiri, pe care poate le credeam uitate.  Sau, de ce nu, sa ne trimita in viitor? Un viitor care arata foarte bine, cel putin asta e impresia mea vazand in acest sezon peste 100 de colectii semnate de tineri absolventi ai facultatilor de moda si design din Romania. Iar printre cele remarcate de mine s-a aflat si colectia lui Erin Beatrice Gregor.

Ovidiu Muresanu Erin Beatrice Gregor 1

Ovidiu Muresanu Erin Beatrice Gregor 3

Ovidiu Muresanu Erin Beatrice Gregor 4

Ovidiu Muresanu Erin Beatrice Gregor 2

De aceea m-am bucurat cand am gasit chiar acest colt de gradina in Iulius Town, la Timisoara, unde am reusit sa fac aceste fotografii ajutat de Bogdan, chiar in dimineata ce a urmat prezentarii colectiilor semnate de absolventii de Moda si Design Vestimentar de la Timisoara. Despre preferatele mele din Gala MDVTM am scris pe blog, chiar AICI. Si va spuneam ca mi-au placut mult piesele colectiei semnate de Erin, pentru delicatetea dar si atentia mare acordata detaliilor. Pentru materialele foarte bine alese. Trebuie sa recunosc ca sunt si foarte bine lucrate, si va spun asta pentru ca am purtat o parte din acest outfit si la Sibiu, la Feeric Fashion Week, si m-am simtit excelent. Iar gama cromatica abordata de Erin mi se potriveste perfect, asa ca e foarte posibil sa ma mai vedeti curand purtand outfituri din colectia sa, “Connecting to…”.

Tare mult sper sa o revad curand prezentata si in alte showuri de moda. Trebuie sa nu uit sa mentionez aici si numele coordonatorului colectiei, lector universitar Sandra Chira.

Eu voi continua seria dedicata tinerilor designeri de moda din Romania, asa ca va rog sa ramaneti aproape.

 

LOve,

O.

 

Photography: Bogdan Marchevca
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: Erin Beatrice Gregor total look, Emporio Armani shoes, Fendi sunglasses.