HellO, WOrld!

 

Imi amintesc ca am remarcat-o pe Mara Popa inca de anul trecut, la Arad Fashion Days, iar apoi, in primavara, i-am admirat noua colectie la Romanian Fashion Week, la Iasi. Si tare m-am bucurat sa o revad chiar la ea acasa, la Arad, colectia fiind prezentata in a doua zi de Arad Fashion Days (asa cum am scris AICI).

Ovidiu Muresanu Mara Popa 1

Ovidiu Muresanu Mara Popa 3

Ovidiu Muresanu Mara Popa 5

Ovidiu Muresanu Mara Popa 2

Ovidiu Muresanu Mara Popa 4

Mara reuseste sa creeze niste lumi foarte particulare prin colectiile sale, “Ephemeral Dream” aducand aminte de copilarie, de desenele pe pereti, de insectare, ierbare si alte lucruri mai mult sau mai putin bizare ce ne fascinau cand eram mici. Iar Mara le-a pus pe toate acestea pe hainele desenate de ea. Extrem de spectaculoase sunt insa paltonul si sacoul cu gaze, la care visam inca de la Iasi. Si ma bucur tare ca am reusit sa fac cateva fotografii purtand aceasta jacheta statement la Arad, chiar inaintea prezentarii Marei, ce si-a numit brandul Scars by Mara Popa. Asa o si gasiti pe Instagram, de altfel.

Mara a absolvit Facultatea de Moda si Design Vestimentar la Universitatea de Vest din Timisoara, iar acum urmeaza masterul la Cluj, la UAD Fashion. Ceea ce ma bucura foarte tare, si abia astept sa ii vad urmatoarea colectie, la editia de anul viitor a Galei UAD Fashion.

Dar pana atunci, va las sa va bucurati, efemer, de acest vis al Marei. Pentru ca este incredibil de frumos.

LOve,

O.

Photography: Sebastian Rosu Ciobanu
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: Scars by Mara Popa jachet, H&M Studio trousers, Illesteva sunnies, Le Colonel shoes.

 

 

 

kml

 

 

LOve,

O.