HellO, WOrld!

 

A fost una din cele mai frumoase seri din ultimul an! Si asta pentru ca a avut toate ingredientele alea care fac ca o intalnire cu prietenii sa se transforme intr-una memorabila: mancare delicioasa, un loc amenajat superb, muzica buna si mai ales berea Peroni  si cockteilurile facute cu aceasta de barmanii geniali de la Casa di Peroni. Vreau sa le multumesc toturor ca au luat parte la lansarea celui mai recent tricou pe care l-am creat impreuna cu Marina Moldovan de la Skin Deep.  Si trebuie sa-l mentionez aici si pe Dacian, de la Storyalist, care le-a facut niste fotografii atat de frumoase invitatilor mei, pe care le puteti vedea mai jos.

Ovidiu Muresanu Peroni

Òvidiu Muresanu Peroni

Ana Morodan Peroni

Ana Morodan

 

Adriana Chiper

Adriana Chiper

 

Marius Pancu Peroni

Marius Pancu

Am petrecut cateva ore minunate la Casa di Peroni, celebrand stilul de viata italian si desigur, tricoul O. Sole Mio! pe care puteti sa-l cumparati acum de e shopul meu online, TheStoriesofO.ro, dar si din Molecule F Concept Store din Promenada Mall.

Cristina STanciulescu

Cristina Stanciulescu

 

Elle

Impreuna cu dragii mei colegi de la ELLE

 

Anca David

Cu Anca si Maria David

 

Adina Nicula

Adina Necula

 

IMG_4344

Irene Maria si Robert Prioteasa

 

Ioana Vulpescu

Ioana Vulpescu

 

IMG_4337

Andrei Nourescu

 

Marina Moldovan Peroni

Marina Moldovan

 

Ne-am simtit atat de bine incat ne-a fost greu sa ne despartim de acest loc ce aduce rafinamentul italian pe Calea Victoriei din Bucuresti. Insa am ramas cu amintirea unei seri de perfecte, asa cum trebuie sa fie orice intalnire intre prieteni. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine!

 

 

LOve,

O.

 

Fotografii: The Storyalist, arhiva personala