HellO, WOrld!

 

Ovidiu Muresanu Ab Fab

Ovidiu Muresanu Ab Fab

Ovidiu Muresanu Ab Fab

Ovidiu Muresanu Ab Fab

Ovidiu Muresanu Ab Fab

Ovidiu Muresanu Ab Fab

Ovidiu Muresanu Ab Fab

Ovidiu Muresanu Ab Fab

 

Scuze, ma grabesc, trebuie sa plec la birou! Abia astept sa ajung! O sa stam cel putin 2 ore de vorba la cafea despre cum a fost la Robbie, ce noroc pe capul lui Lumi aia (si mai e si maritata) si nu in ultimul rand despre organizarea jenanta si cozile la lichide. Da, cel putin doua ore. Mai ca o sa-mi para rau ca n-am fost. Problema e ca nu vreau sa dau o gramada de bani si apoi sa-si bata cineva joc de mine. Credeti ca la vreun concert la Paris sau Viena s-ar fi intamplat asa ceva? Nu! Dar credeti ca daca un palat de pe Champs Élysées ar fi pus la pamant ca sa se construiasca in locul lui un mall, francezii ar sta acasa si ar comenta pe Facebook? Va spun eu ca nu. Dar la Bucuresti se intampla asta, si un frumos mall se va ridica pe Calea Victoriei, la Palatul Stirbei. Ei bine, oamenii astia care organizeaza concerte sunt cam aceiasi cu cei care darama palate ca sa faca malluri sau cladiri de birouri. Adica sunt aceeasi specie. Una pe care o doare-n fund tot timpul. De noi. Iar noi comentam pe facebook. Nu ii dam niciodata in judecata. Nu ii tragem de guler si nu ii tragem la raspundere pentru nimic. “Ce daca a lesinat fata aia la coada la apa, a lesinat de extaz ca-l auzea pe Robbie live in parcarea de la Casa Poporului. Organizatorii n-au nicio vina ca erau 36 de grade. Asa ca sa-i lasam in pace si sa ne comportam civilizat, ca niste adevarati melomani, care nu cartesc de sete sau de pipi. Stau si asculta“. Asa ne sfatuia si Elena Ceausescu in decembrie 1989, sa fim ascultatori. Sa stam la locurile noastre. Ea nu a sfarsit-o prea bine. Ca atunci a pornit o revolutie. Dar nu pe Facebook. Pentru ca, din fericire, inca nu se inventase.

And now, let me entertain you!

 

Am pregatit o lista cu lucruri de facut in cazul in care va doriti o zi fabuloasa de luni.

– Incepeti ziua cu o inghetata buunaaa! Oricum e teribil de cald, asa ca mi se pare o idee perfecta. Eu va recomand minunatiile de la Ben& Jerry’s. Preferata mea, Peanut Butter Cup. E WOW!

– Mergeti la piscina imediat dupa birou. Astazi o sa va puteti relaxa, pentru ca va fi aproape gol. Nu tu copii care tipa, nu tu bunici sau bone care striga dupa copiii care tipa.

– Incercati sa vedeti un film in aer liber. Uitati de mall-uri, macar pentru o seara. La Bucuresti, cel putin, exista mai multe variante, pe terase sau in gradini de vara. Si ce poate fi mai frumos decat sa te uiti la un film romantic,  impreuna cu jumatatea ta, sub clar de luna?

– Nu uitati de Goodnight Kiss. Sau, mai bine, de Goodnight Sex.

 

Love,

O.

 

Photography: Valentin Denis

Hair Style: Robert Both Studio

Outfit: Zara jacket, H&M tshirt & trousers, Adidas Superstar sneakers, Illesteva Leonard sunglasses.