“Don’t wish for a good body. Work for it.”

 

HellO, WOrld!

 

Gata, nu se mai poate, m-am lenevit ingrozitor! Bine, am avut si motive:

1. pentru ca in momentul in care ai un animalut de casa, mai ales unul care doarme si toarce toata ziua, incepi sa faci si tu la fel. Adica ti-e tot mai greu sa iesi pe usa si sa pleci undeva. Mai ales la sala.

2. cred ca m-a lovit un fel de astenie de toamna, sau ceva similar. As sta toata ziua in pat, m-as uita la filme, as citi, sau m-as uita peste pozele pe care le-am facut vara asta in cele mai minunate locuri. Ceea ce am si facut in ultimele zile.

Well, si peste toate astea, pisoiul meu s-a ales cu o fractura de humerus, asa ca a trebuit sa ii port de grija si sa ma duc cu el la veterinar in fiecare zi, timp de o saptamana. Din fericire,  acum a terminat tratamentul, trebuie doar sa stea linistit ca sa i se sudeze oasele mai repede. Iar eu am putut sa ma intorc, in sfarsit, la sala. De care, sincer, imi era dor! Dupa 7 ani de mers de cel putin 3 ori pe saptamana la gym, e destul de greu sa faci o pauza asa mare. Asa ca o sa incep cu niste exercitii mai usoare, cu un circuit care sa imi puna in miscare toate grupele de muschi, iar mai apoi o sa trec la antrenamente mai complicate, cu ajutorul unui personal trainer.

Ovidiu Muresanu H&M Sport

Ovidiu Muresanu H&M Sport

Ovidiu Muresanu H&M Sport

Ovidiu Muresanu H&M Sport

Ovidiu Muresanu H&M Sport

Ovidiu Muresanu H&M Sport

Ovidiu Muresanu Gym

Din fericire, la Pescariu Sports&SPA am gasit locul perfect unde sa ma antrenez. E oaza mea de relaxare din oras, unde uit de stres si ma pot concentra numai la programul de antrenament. Si pentru ca au o multime de clase de aerobic, de la cycling si box la cele de Tai Chi, Yoga, Pilates, Steel Training sau Body Art, in toamna asta imi propun sa merg la cateva dintre ele, pentru a-mi diversifica antrenamentele. Ele se centrau mai mult pe lucrul cu greutati mari, pentru ca imi doresc sa cresc in greutate si sa mai pun niste muschi pe mine, insa cred ca e bine sa le combin si cu niste clase de aerobic. Asa m-au sfatuit si antrenorii mei, asa ca abia astept sa incep! O sa revin cu programele de antrenament recomandate de ei, asa ca stati pe aproape.

Ne vedem la sala! It’s time to #FitMyBody !

 

LOve,

O.

 

Photography: Serban Gheorghiu
Hair Style: Robert Both Studio
Outfit: H&M Sport outfits available in selected H&M Stores and Online, Nike & Asics sneakers.