HellO, WOrld!

 

“Alo, Tweety?”

Daaaa! asa incep diminetile mele si asa a si inceput interviul pe care i l-am luat Cristinei, in care am povestit despre cum e viata ei dupa iesirea din zona revistelor printate si inceputul proiectului Life.ro. Dar de fapt Cristina, AKA Dory (exact ca pestisorul albastru si un pic uituc din desenul animat), a fost prezenta pe blogul meu mai tot timpul, cu tot felul de povesti. Ca cea in care ea a realizat intr-o zi ca are un ochi mai mare si unul mai mic, asa cum ati putut citi AICI. Acum, mai nou, a inceput o cura de slabire ce a avut rezultate imediate si foarte rapide, astfel incat s-a ingrijorat foarte tare, pentru ca nu e normal sa slabesti 3 kilograme in doua saptamani! Dieta, dieta, dar chiar asa? Si iar panica, doctori, analize, telefoane in care i-am ascultat ingrijorarea, iar apoi si solutia salvatoare: a inceput sa manance foarte mult, ca sa constate daca se ingrasa la loc, sau pur si simplu e “foarte grav” bolnava. Geniala solutie, nu-i asa? Evident, a pus kilogramele la loc. Cu sufletul revenit si el la locul lui si impacata cu ideea ca totusi este sanatoasa, a reinceput cura de slabire. Care a inceput iar sa dea roade. Fericita ca a slabit iar, a ajuns la sedinta foto de mai jos. Cea pentru tricoul O. Viata Mea, de unde, nu-i asa, nici nu avea cum sa lipseasca, pentru ca suntem prietenii cei mai buni de deja…hmmm, mult mai bine de 10 ani. God, nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul!

cristina-stanciulescu-o-viata-mea

cristina-stanciulescu-ovidiu-muresanu-o-viata-mea

Mi se pare nemilos ce se intampla cu timpul asta, dar uite ca Dory ma suna in continuare (aproape) in fiecare dimineata. Da, si ma trezeste, ca oricum cele doua alarme si televizorul care porneste automat nu reusesc sa faca asta. Si cumva, telefoanele astea ale lui Dory imi fac mult mai bine decat faptul simplu ca ma trezesc. Pentru ca oricum intarzii la birou. Insa e asa o bucurie in si stare de bine in toate telefoanele astea, in toate momentele in care ne vedem, incat nah, cand stii ca dragostea dureaza cel mult trei ani, parca e mult mai bine cand stii ca prietenia asta a trecut deja de 10. Si e un 10 de ala, perfect. Ce poti sa-ti doresti mai mult? Si tocmai de asta, eu i-as da Cristinei o medalie. Una de aur, incrustata cu niste diamante si cristale, ca stiu ca-i plac bling-bling-urile.

 

Ovidiu Muresanu Cristina Stanciulescu

Fotografia asta a facut parte dintr-un proiect publicat la aniversarea a 6 ani de VIVA! Cristina a luat loc la pupitrul Andreei Esca, iar in studio mai era Iuliana Alexa (actual redactor-sef Psychologies, Andi Moisescu, Calin Goia si, desigur, Andreea. Si Alex Galmeanu, ce ne-a facut pozele. Stylingul a fost facut de Domnica Margescu, ce era pe vremea aceea stilistul revistei ViVA!.

 

img_8953

Ma recunoasteti? Cristina nu s-a schimbat prea mult, dar eu? :))) Chiar ca aveam fata de Tweety, nu-i asa?

 

Ovidiu Muresanu Cristina Stanciulescu

SI tot din acea perioada dateaza cea mai draga fotografie a mea cu Cristina. Exact asta.

 

Tricoul O. Viata Mea este disponibil in Molecule F Concept Store din Promenada Mall, iar online, pe Molecule F si pe siteul Skin Deep.

LOve,

O.

 

Photography: Serban Gheorghiu