HellO, WOrld!

 

Astazi vreau sa va spun cateva cuvinte despre Noemi. Evident, am aflat ca azi este Ziua Internationala a Zambetului, asa ca nu putea exista o potrivire mai fericita. Asta pentru ca Noemi te intampina intotdeauna cu un zambet molipsitor. Este un om cu un suflet urias, care intotdeauna iti intinde o mana de ajutor, vine cu un sfat, sau te pune in lagatura cu cineva care poate sa te ajute. Pentru ca Noemi stie pe toata lumea, asa ca este supranumita “Noemi Connecting People”. De altfel, si noi ne cunoastem de o multime de ani, de pe cand ea facea parte din echipa Tabu, alaturi de o multime de alti oameni minunati, iar eu eram la revista VIVA!, asa ca ne intalneam foarte des, la evenimente mondene. Cam atunci a inceput traditia fotografiei noastre impreuna la panou, pe care ne-am dorit sa o si reproducem aici, la sedinta foto pentru tricoul O. Viata Mea, tricoul pe care l-am dedicat prieteniei, si pe care l-am lansat recent, intr-o coproductie The Stories of O. X Skin Deep.

O VIata Mea!

Cred ca avem deja zeci de poze facute impreuna la evenimente si imi doresc sa continuam aceasta traditie multi ani de acum incolo. Pentru ca Noemi are un zambet suberb (nu-i asa?), cu care face sa dispara orice gand stresant din mintea mea. Ma incarc intotdeauna cu o energie super buna atunci cand ne vedem, si ma intreb continuu de unde are atatea resurse? Pentru ca Noemi face o multime de lucruri minunate: scrie pe blogul ei, Placerile lui Noe, se ocupa de campanii de PR pentru o multime de branduri, organizeaza evenimente, il creste pe Avi, fiul ei, dar se ocupa si de cei doi catei, Schlomo si Clint, si se implica in acelasi timp intr-o multime de cauza sociale sau umanitare. In plus, are si un proiect superb, Book Cover Tee, tricourile coperti de carte pe care le lanseaza anual, dar si Carnetele de Vise si Visuri, niste agende cu poveste.

noemi-meilman-honey-o

Cu aceasta ocazie, Noemi l-a cunoscut si pe Honey O., pisoiul meu, si a fost dragoste la prima vedere.

 

Mai jos, aveti ca marturie doua din fotografiile mele preferate “la panou”, impreuna cu Noemi. Una realizata la o petrecere Harper’s Bazaar, iar cea de a doua, la VIVA! Party.

 

Ovidiu Muresanu Noemi Meilman

Ovidiu Muresanu Noemi Meilman

Noemi, abia astept sa ne revedem la panou. Si sa zambim, nu-i asa?

 

Tricoul O. Viata Mea este disponibil in Molecule F Concept Store din Promenada Mall, iar online, pe Molecule F si pe siteul Skin Deep.

LOve,

O.

 

Photography: Serban Gheorghiu