“We must get beyond passions, like a great work of art. In such miraculous harmony.” (Federico Fellini – La Dolce Vita)

 

HellO, WOrld!

 

Ce se intampla cand asociezi o stare de spirit italiana cu un feeling londonez? Te simti senzational! Pentru ca asta mi s-a intamplat mie in dupa-amiaza in care am facut fotografiile in unul din cele mai hip locuri din oras. La Biutiful. Cel nou, de pe splaiul Dambovitei. Imi luasem pe mine costumul bleu care a atras atentia tuturor, inca de la evenimentul de deschidere al magazinului Topshop Topman din Mall Vitan. Si astfel echipat, dar si cu un zambet in coltul gurii, mi-am petrecut cateva ore aici, impreuna cu Ionut, fotograful meu, dar si cu Alexandra, care a facut un video foarte simpatic cu toata aceasta experienta.

Ovidiu Muresanu Topman

Ovidiu Muresanu Topman

Ovidiu Muresanu Topman

Ovidiu Muresanu Topman

_MG_9286

Ovidiu Muresanu Topman

E ca si cum ai compila La Dolce Vita, al lui Fellini, cu un clasic James Bond. Cumva asa te simti aici, in locul asta spectaculos, in care cred ca o sa ma gasiti destul de des in perioada urmatoare, pentru ca este la cativa pasi de casa mea. Poate ca o sa ma retrag intr-un colt sa citesc, sau sa raspund la emailuri, sau poate o sa ma bucur de show-urile ce se intampla aici in serile de weekend. O sa ma vedeti sorbind dintr-o cafea poate, sau savurand un pahar de vin. Nu ezitati sa ma salutati, m-as bucura sa va cunosc. O sa va urez bun venit in cartierul meu.

LOve,

O.

 

Photography:  Ionuț Gighileanu
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: Total look Topman SS2019, available in Topshop Topman shop in Bucuresti Mall Vitan, Mykita glasses from OPTIblu.