HellO, WOrld!

 

Lumea s-a schimbat complet in doar cateva luni, iar calatoriile in locuri indepartate par unele din cele mai imposibile si improbabile lucruri care ni s-ar putea intampla. La fel cum multi dintre noi am uitat ce inseamna sa mai purtam tinutele “office”, fiind claustrati in case si obisnuindu-ne, din ce in ce mai mult, cu conceptul de “work from home”. Unde hainele, nu-i asa, sunt mult mai relaxate. Chiar daca eu si multi specialisti recomandam sa pastram cat mai mult din tinuta pe care o purtam la birou si atunci cand muncim pe Zoom sau Skype, de acasa.

Tocmai de aceea am ales sa visez in aceasta postare. La o dupa-amiaza insorita in California, cand revin acasa dupa o zi lunga la birou. Tocmai am iesit dintr-o sedinta importanta si sunt bucuros ca lucrurile merg in directia propusa de mine. A fost o zi grea, dar atat de buna! Am scapat de traficul aglomerat iar acum nu-mi ramane decat sa ma bucur cateva clipe de lumina asta calda de inceput de Septembrie.

Ovidiu Muresanu California

IMG_0031_Facetune_22-09-2020-13-33-18

Ovidiu Muresanu California

IMG_9979_Facetune_22-09-2020-13-35-35

Sper,ca nu peste foarte mult timp, lucrurile vor fi ca in visul meu. Ca intreaga lume se va vindeca. Si noi ne vom bucura din nou de calatorii, de locuri indepartate pe care le descoperim cu drag, si de ce nu, de reintoarcerea, la birou, dupa o vacanta superba. Mie imi lipsesc chiar si momentele alea, recunosc.

Ovidiu Muresanu California

IMG_0024_Facetune_17-09-2020-21-45-21

Ovidiu Muresanu California

Am ales pentru fotografiile de azi cateva piese din colectia Tommy Hilfiger Tailored FW2020. Asta pentru ca da, se potrivesc cel mai bine cu povestea imaginata de mine. Este o colectie ideala pentru barbatul activ, care trebuie sa faca fata provocarilor de zi cu zi si care, exact ca mine, este mereu in miscare. Asa ca are nevoie de piese versatile, usor de purtat si intretinut. Cum sunt cele din colectia Tommy Hilfiger Tailored pentru Toamna/Iarna 2020, disponibila in magazinele selectionate Tommy Hilfiger.

 

LOve,

O.